Uşak TV

İŞKUR'DAN CHP'Lİ BELEDİYELERE YİNE İŞÇİ YOK

Politika

İŞKUR Yine taraflı davrandı ve CHP'li Belediyelere işçi vermedi.

 Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Uşak İl Müdürlüğü, İstihdamın korunması ve arttırılması, işsizlerin mesleki niteliklerini geliştirmek ve işgücü piyasasının güçlendirilmesine yönelik yapılan 'Toplum Yararına Programı kapsamında, 300 kişiye 180 gün süreyle iş imkanı sağlayacak projede yine partizanlık yapıldı. AK Partili Belediyelere işçi verilirken CHP’li Belediyelere işçi verilmedi.

Uşak Valiliği ve Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Uşak İl Müdürlüğü yine taraflı davranarak CHP’li Sivaslı ve Ulubey Belediyelerini yine yok saydı. İŞKUR AK Partili Uşak Belediyesine 210, Eşme Belediyesine 25, Banaz Belediyesi’ne 25, Karahallı Belediyesi’ne 10 işçi ve Uşak İl Müftülüğüne 30 olmak üzere toplam 300 işçi alınırken CHP’li Sivaslı ve Ulubey Belediyelerine ise işçi verilmedi.

Kendilerine İşçi verilmeyen Sivaslı Belediye Başkanından ise misilleme gecikmedi. Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl Sivaslı Kaymakamlık binası ve adliye binası yapımı için yapılan yer tahsis protokolünü iptal ederken Sivaslı İmam Hatip Lisesi İnşaatının suyunu da 2 Bin 500 lira su borcu olduğu iddiasıyla suyunu kesti su sayacını da söktürdü.

Daha Önce de İŞ KUR Sivaslı Belediyesine işçi vermezken Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl’de İmam Hatip İnşaatını mühürlemişti.

CHP’li Sivaslı ve Ulubey Belediyelerine işçi verilmezken Turizm İl Müdürlüğü adına Selçikler de tahsisi edilen 3 işçi ise Selçikler Belediyesinde çalıştırılıyor.

VALİ AHMET OKUR TARAFLI DAVRANIYOR

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Sivaslı ve Ulubeyli vatandaşlar DAHA önceki Vali Seddar Yavuz’un Ak Parti il başkanı gibi davrandığını şimdiki Vali Ahmet Okur’un bu konuda daha duyarlı olduğu ve AK Partili yöneticiler ile arasına mesafe koymaya çalıştığını ancak İŞKUR meselesinde taraflı davrandığını iddia ettiler.

SİVASLI BELEDİYE BAŞKANI NİHAT SAZLIGÖL FACEBOOK SAYFASINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Değerli Hemşehrilerim;

Uşak Çalışma ve İş kurumu aracılığı ile düzenlenen (TYP)toplum yararına program çerçevesinde İlimizde 300 kişilik altı aylık iş imkanı sağlanmıştır.

Uşak Merkez,Karahallı,Banaz ve Eşme Akp li Belediyeler destekten faydalanırken Chp'li Sivaslı ve Ulubey programa dahil edilmemiştir.

Her gün Adalet ve Kalkınmadan bahseden İktidar yetkilileri sadece yandaşlarına adaletli olmaktadır.

Muhalefet Partisi Belediyesi olmak bu hizmetleri almamıza engel olmamalıdır.

Bu tür haksızlıklara boyun eğmeyeceğimizi ve hakkımızı her daim arayacağımızı kamu oyuna duyuruyoruz.

Bu yaşanan haksızlığa karşı Uşak Valimizin İlimizde adeleti sağlamasını talep etmekteyiz.

Saygılarımla

Nihat SAZLIGÖL 

Sivaslı Belediye Başkanı

Yorumlar (6)

esnaf 8 Yıl Önce

adaletden söz edecek enson kişi sensin nihat sazlıgöl şimdi birde duygu sömürüsü yapma şurada seçimlere nekaldı ozaman göreceğiz senin halini çilek festivalinde sivaslılıyı tanıma senin ne olduğunu cümle alem biliyor

Murat. Saz 8 Yıl Önce

Sivasli belediyesi kendi dine baksın festival de bir tane yerli esnafa yer verdirmedi

adamsın başkan 8 Yıl Önce

işçiden kesilen işssizlik fonu paralarını siyasi rant ve propaganda için kullananlar müslüman mıdır kıldıkları namaz aldıkları abdest tuttukları oruç kabul olurmu.bir din görevlisi cvp versin bu işde kul hakkı varmıdır bunların cenaze namazı kılınırmı bir din görevlisi yada uşak müftülüğü cvp verebilirmi.

Ak 741 8 Yıl Önce

Geçen sene typ namına verilen işçilerden chp üyeliği istersen vermezler tabi.. ayrıca kaş yaparken göz çıkartmış,ne demek protokol iptali, okulun suyunu kesmek.. sivaslı halkı yeni kurum binalarını hak etmiyor demekki başkanlarının gözünde.

Ali özkan 8 Yıl Önce

sayın başkanım tebrik ediyorum çok güzel ve yerinde bir karar vermişsiniz onlar size böyle yanlı davranırlarsa sizde aynısını yapacaksınız bir de utanmadan sıkılmadan tüm belediyelere aynı mesafede duruyoruz deyip insanları kandırıyorlar arkanızdayız bildiğiniz yolda devam edin saygılarımla

ali 8 Yıl Önce

peki o yapılacak okul da okuyacak çocukların suçu günahı ne.hakikaten başkan çok adil davranmış.tam bir eğitim destekçisi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.