Uşak TV

İFTİRA SIRASI VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNE GELDİ

Politika

Görevden alınacağı ve istifası istenecek iller arasında adı geçen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve ekibi can havliyle kendisini kurtarmaya çalışıyor. Kurtarmaya çalışırkende Vali Emniyet Müdürü Gazeteci kim varsa tehditler iftiralar kıırıla gidiyor. Belediye Başkanı Nurullah Cahan Boru, Büz paylaşımları paylaşırken Rant Çetesinin başı Ali rRza Çümen ise Boru döşemeye devam çok beklersiniz çok şeklinde mesaj yayınlıyor.  Bua rada Uşak Belediyesinin paralı kalemşörlerinden Süleyman Özışık da işi gücü bırakmış Uşak Belediyesinin avukatlığna soyunmuş. 
Süleyman Özışık bu günkü köşe yazısında lafı dolaşıtırp isim vermeden Uşak'a getirmiş. 
Diyor Ki Süleyman Özışık "Bir ilin valisi Belediye Başkanı gidecek ben kayyum olacağım" hırsına kapılıyor. diyor Uşak 'ı kastediyor. Çünkü Uşak'ta Belediyenin ancak kayyumla kurtulacağına dair inanç fazşla. Çünkü Uşak'ta muhalefet yok. Meclis üyelerin hemen hemen hepsine çeşitli imkanlar sağlanmış durumda. 
İşte bu nedenle Uşak'ta Belediyesinin ancak kayyum ile kurtulacağına dair beklenti var. Yoksa Vali'nin ben belediyeyei bitireyim kayyum olarak atanayım gibi bir tutumu söz konusu değil. Ama Vali Adam gibi adam ve Uşak'ı düzelteceğine inanıyoruz. 
Belediye kanadı Vali, Emniyetr Müdürü ve Milletvekillerini yiyeceğiz diye uğraşıyor. Bu arada Cumhuriyet Başsavcısı Uşak Belediyesi ve UTAŞ ile ilgili dosyaları açtırmıyor. Bizim kafamıza silah dayanan dosya 14 aydır davası açılmadan bekliyor. Çünkü bizim dosyanın azmettiricisi Nurullah Cahan, Hüseyin Ufuk Uğur Ali Rıza Çümen ve Servet kuş. Hal böyle olunca bizde bu dosyanın açıklamasını daha bir kaç yıol bekleyeceğiz gibi geliyor. 

KUMPAS ÜSTÜNE KUMPAS İFTRA ÜSTÜNE İFTİRA
Görevden alınacak iller arasında Uşak'ın sayılması ile Belediye başkanI nurullah cahan uşusal tv lere çıkarak kendilerine kumpas kuruşlduğunu Fetö ile mücadele ettikleri için FETÖ'den reklam alan yerel medyanın kendilerini ypratmaya çalıştığı iftiralarını sıraladı. Şimdi ise Vali kayyum olarak atanmak istiyor onun için bizi harcamaya çalışıyorlar algısı oluşturmaya çalışılıyor. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.