Uşak TV

İFTİRA KURBANI BELEDİYE MEMURLARINDAN CHP'Lİ VEKİL'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Politika

Uşak Belediyesinden FETÖ'cü iftirası ile atılan ve sonra bunun belediye yönetiminin büyük bir oyunu olduğu ortaya çıkınca geri döndürülen memurlar CHP li vekil Özkan Yalım'a teşekkür ziyaretinde buludnular.

 CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra FETÖCÜ ilan edilerek işten çıkarılan ve sonra geri dönen Uşak Belediyesi memurlarını meclis gündemine de taşımış onlara sahip çıkmıştı.

Belediye Başkanı ve Yöneticiler tarafından büyük bir iftiraya uğrayan memurlar ve aileleri çok zor günler geçirmiş ve adeta psikolojileri bozulmuştu. Belediye yönetiminin akıl almaz ve affedilmez hesabı Valilik den dönmüş ve haksız yere iftira ile atılan memurlar işlerinin başına dönmüşlerdi. İşte o memurlar bugün CHP Uşak milletvekili Özkan Yalım’ı sahibi olduğu benzin istasyonun kafeteryasında ziyaret ederek teşekkür ziyaretinde bulundular. Mağdur memurlar ile kahvaltıda bir araya gelen Yalım onlara moral vererek siyasi görüşü ne olursa olsun suçsuz ve mağdur insanların yanında olduğunu söyledi.












Yorumlar (1)

Ulubey 8 Yıl Önce

yaparsa yalım yapar yanındayız vekilim hirsizlara ve yolsuzluk yapanlara hesap sorma vakti̇ geli̇r elbet

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.