Uşak TV

HASTANEYE KALDIRILAN AK PARTİ SİVASLI İLÇE BAŞKANI KARDEŞİNİN ADINA MI GİRİŞ YAPTIRDI?

Politika

HASTANEYE KALDIRILAN AK PARTİ SİVASLI İLÇE BAŞKANI KARDEŞİNİN ADINA MI GİRİŞ YAPTIRDI?

Hastaneye kaldırılan AK Parti Sivaslı İlçe Başkanı hakan Turgut’un hastane masraflarını ödememek için aynı hastanede çalışan kardeşinin adına giriş yaptırdığı iddia edildi.

21 Mayıs Cuma günü öğleden sonra rahatsızlanan Sivaslı AK Parti İlçe Başkanı Hakan TURGUT Ambulans ile Sivaslı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tetkikleri yapılan hakan TURGUT’un taş düşürdüğü belirlendi. Tetkikleri yapılan ve tedavisi uygulanan Hakan TURGUT hastaneden taburcu edilerek evine gönderildi. Öncelikle Hakan TURGUT’a geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz. Ancak bir kaç soru sormak istiyoruz.

Sayın Hakan Turgut Bağ-Kur borcunuz bulunduğu için hastane girişini aynı hastanede röntgen Teknisyeni olarak çalışan kardeşiniz Hasan Turgut adına yaptırdığınız ve böylece hastaneye para ödemediğiniz iddia ediliyor. 40-50 TL tutan tedavi parasını ödememek için böyle bir yola başvurdunuz mu başvurmadınız mı? Haktan adaletten bahseden bir partiye temsil eden ilçe başkanının bu şekilde davranması sahte isim bildirmesi uygunmudur değimlidir? Biz sizden cevap gelmeyeceğini biliyoruz ama yinede soralım.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.