Uşak TV

HALKA VERİLEN SÖZLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Politika

AK Parti Uşak Milletvekili Altay: "Halka verilen sözleri bir bir gerçekleştiriyoruz"

AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, 1 Kasım genel seçimlerde verilen sözlerin yerine getirilmeye başlandığını bildirdi.

Altay, yaptığı yazılı açıklamada AK Parti hükümeti olarak genel seçimler öncesi verilen sözlerin yerine getirilmeye başlanıldığını, bununla yetinilmeyip ihtiyaç duyulan yeni reformların hayata geçirileceğini söyledi.

Hükümetin 2002'den bu zamana kadar halkın iradesiyle iktidarda olduğunu belirten Altay, "AK Parti hükumeti, insan onurunu korumayı, insana saygıyı, adaleti, halka hizmeti ve evrensel demokratik değerleri önceleyerek ve istisnasız bütün vatandaşlarımızı kucaklayarak temel alanlarda büyük reformlar ve sessiz devrimler gerçekleştirmiş ve gerçekleştirmeye devam etmektedir. Hayal bile edilemeyen büyük projeleri gerçekleştiren, verdiği sözleri hayata geçiren partimiz her gün artan bir teveccühle milletin ilgi, alaka ve teveccühüne mazhar olmaktadır" dedi.

Altay, 1 Kasım genel seçimlerinde halkın gösterdiği güvenin bir gereği olarak hükumetin yeni dönemde seçim beyannamesinde ve hükumet programında yer alan taahhütler başta olmak üzere, ülkenin ihtiyaç duyduğu yeni reformları hızlı bir şekilde hayata geçirmeye başladığını kaydetti.

Yorumlar (1)

işçi 8 Yıl Önce

Evet bir bir yerine getiriyorlar önce belediyeden 200 işçi çıkarmakla başladılar neymiş utaş çalıştıracakmış belediye bünyesinde temizlik işi firmaya verilmeye çekmiş merakla bekliyoruz diğer kamuda çalışan taşeron işçileri ne zaman harcayarak menzilcilerin referanslarını işe alacaksınız diye..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.