Uşak TV

FETÖ TEMİZLİĞİ SİYASİLERE GELDİ

Politika

FETÖ/PDY ile ilgili olarak kurumlarda temizlik sürerken Uşak Belediye Meclisinde de istifaların olacağı haberi siyaset dünyasına bomba gibi düştü.

 15 Temmuz’dan sonra başlayan FETÖ/PDY operasyonları ve temizliği kapsamında çalışmalar devam ederken temizliğin Uşak Belediye Meclisine de sıçrayacağı gelen bilgiler arasında. İddiaya göre en az 3 yada 4 Belediye Meclis üyesi FETÖ ile ile ilişkisi nedeniyle istifa ettirilecek. Belediye Meclis üyelerinin istifasının Ankara tarafından istendiği ve bu istifaların birkaç gün içinde gerçekleşeceği iddia ediliyor. Hatta bu konuda yedek meclis üyelerine bilgilendirme yaptığı ve Yedek üyelerinde çok sevinçli olduğu yaptıkları paylaşımlardan belli oluyor.

Ak Partili Uşak Belediye Meclisi Yedek üyelerinden Enver Başakçıoğlu bu sabah saatlerinde, ENVER PAŞA adında kullandığı facebook sayfasından Uşak Belediye Meclisinde yedek üyelikten asil üyeliğe geçtiğini böyle duyurdu. Ancak Enver Başakçıoğlu’nun Belediye meclis üyesi olabilmesi için en az 4 Meclis üyesin istifa etmesi gerektiği gelen bilgiler arasında.

Pazartesi günü yapılacak olan Belediye Meclis toplantısında istifaların gerçekleşmesi bekleniyor.

AK Parti Belediye Meclis üyeleri arasındaki Fetö ile bağlantılı yada yakın olan isimlerin ayıklanmasından sonra sıranın AK Parti’ye il ve ilçe yönetimine geleceği konuşulan iddialar arasında. 


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.