Uşak TV

EŞME BELEDİYE BAŞKANINI BAŞARILI BULUYOR MU?

Politika

Eşmeliler Başkanın çalışmalarından ne kadar menun.

 www.usak.tv olarak Belediye başkanlarının 2. Yılında düzenlediğimiz anketti sona erdirdik. Şimdi rakamlarla ve başkanların seçilirken aldıkları oy oranı ile karşılaştırarak sizlere anket sonuçlarını sunuyoruz.

EŞME:

 

2014 seçimlerinde Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin %50,1 oy alarak seçilmişti. Bu gün ki anket sonuçlarına göre Eşme Belediyesini Çok başarılı Bulanların oranı %32 Başarılı Bulanların oranı ise %9 Çalışmalar idare eder diyenler %7 ve Fikrim yok diyenler %15 lik oranı oluşturuyor.

Ankette fikrim yok ve İdare eder diyenlerin yarısını başarı olarak vererek değerlendirdiğimizde Eşme Belediyesinin başarı oranı %52 çıkıyor. Seçildiğindeki %50,1 oy oranı göz önüne alındığında Çetin’e destek verenlerin oranı %1, 9 civarında artmış durumda. Ankette başarı oranı %50,1 üzeri çıktığı için hacı Mustafa Çetin oylarını korumuş ve Başarılı çıkmıştır. Başkan başarılı görünecekti.

Eşme Belediyesinin Çalışmalarını Çok başarısız bulanların oranı %23 Başarısız bulanların oranı ise %14 Fikrim yok ve idare der diyenlerin yarısını başarısızlığa eklediğimizde çıkan sonuç. %48 Eşme Belediyesi Başarısız bulunmuş. Burada şunu hemen belirtelim muhalefet başkanlara olumlu oy vermiyor. Yani Başarısız oylar muhalefeti yansıtıyor. Ama buna rağmen Hacı Mustafa Çetin Seçildiği günkü halk desteğini korumuş ve daha da artırmış durumda.

 Başkan 2 yılı borç ödemeleri ile geçirdi buna rağmen Eşme’de gözle görülür gelişmeler var ve bu memnuniyet oranı artacağa benziyor. 

Yorumlar (3)

Eşme myo 8 Yıl Önce

Valla ellerinize sağlık başkanım esmeye 2013 yılında geldim 2013 le 2015 arasında gözle görünür fark var Size minnettarım saygilarimla başarınızin devamını dilerim.

Esmeliyiz 8 Yıl Önce

Pazar yerinin ikinci inşaatı Uşaklı firma yerine afyonlu firma olması üzüntü verici

Yaşar Özbek 8 Yıl Önce

Başarılarının devamını dileriz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.