Uşak TV

ESKİDEN HİMMET VE KURBAN TOPLAYANLAR ŞİMDİ AK PARTİDE DELEGE YAZIYOR!

Politika

AK Parti İl Başkanı Servet Kuş'a FETÖ tutuklusu tarafından yazılan mektup ortalığı karıştırırken 2. mektup vakası ortalığı daha da karıştıracak.

AK Parti'de kongreler yapılarak il ve ilçe teşkilatlarında metal yorgunluğu atılmaya ve yönetimdeki FETÖ'cülerin temizlenmeye çalışılacağı konuşulurken Uşak'ta ki durumun hiç de öyle olmadığı gözlerden kaçmıyor. FETÖ'nün mütevellilerinde yer alanlar, kurban ve himmet toplayanlar şimdi AK Parti'de delegelere ve üyelere yön vermeye çalışıyorlar. FETÖ'den müdürü ortağı arkadaşı tutuklu olan ve iddianamede bolca adı geçen AK Parti İl Başkanı Servet Kuş ile avanesi delege üzerinde operasyon yaparak kendilerine muhalifleri temizlemeye ve kendi adamlarını delege seçmeye çalışıyor.  Son yıllarda her türlü rant ve entrikanın döndüğü Uşak AK Parti de sular durulacak gibi görünmüyor. Kongre süreci başladı ancak oldukca sancılı geçiyor. ÇArşaf liste ile gidilecek seçimlerde bazı mahalle başkanlarının tehdit edildiği baskılar uygulandığı da gelen iddialar arasında. 

ŞOK MEKTUP ŞOK İDDİALAR: HİKMET KAHRAMAN BİR FETÖCÜDÜR,İLÇE BAŞKANLIĞINA UYGUN DEĞİLDİR!.


AK Parti İl Başkanı Servet Kuş tarafından Delege Komisyonu Başkanı olarak göreve getirilen Hikmet Kahraman'ın bu hafta sonunda yapılacak delege seçimlerine çarşaf liste hazırladığı belirtiliyor. Ancak geçen yıl yapılan Ak Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri sırasında Ak Parti Genel Başkanlığına Hikmet Kahraman hakkında gönderilen mektup ortalığı bir hayli karıştıracak.
AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı olarak atanmak istenen Hikmet Kahraman hakkında Ak Parti Genel Başkanlığına yazılan mektupta Hikmet Kahraman'ın fetöcü olduğu iddia ediliyor.
mektupta Hikmet Kahraman Fetö/PDY Terör örgütünün mütevelli heyetinde yer almış bir kişidir. 17/25 Aralık olaylarındna sonra Sayın Cumhur başkanımız Recep tayyip Erdoğan hakkında "Recep tayyip erdoğan sözde Gülen cemaati hakkında çok sert konuşuyor. Daha hafif konuşmalı biz hep beraberiz" gibi konuşmuştur. deniliyor. 

Bu mektuptan sorna Hikmet Kahraman merkez ilçe başkanıu yapılmadı ancak. Servet Kuş ve Mehmet Altay Genel Merkeze rağmen İl Teşkilat Başkanı yapıldı, bu da yetmedi referandumda SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkan yardımcısı yaptılar. Cumhurbaşkanı nerede FETÖCÜ varsa bizi bildirin diye bağırıken Hikmet Kahraman Delege Yazım komisyonu başkanı yapıldı. Partideki FETÖ'cüler ve rantcılar Cumhurbaşkanına adeta kazan kaldırıyorlar. 

Yorumlar (2)

Uğur 7 Yıl Önce

Çocukluğumuzdan beri tanıdığım insandır...bu haberi neye dayanarak yayınladının ??

Nadir 7 Yıl Önce

Ne fetosu be. Uşaktaki azılı fetocular şimdi 15 temmuz demokrasi nöbetçisi oldu. Uyu türkiyem

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.