Uşak TV

DEVA PARTİSİ UŞAK İL TEŞKİLATININ CHP ZİYARETİNDE GÜNDEM EKONOMİ OLDU

Politika

DEVA Partisi  Uşak İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı ve yönetim kurulu CHP Uşak İl Yönetimini ziyaret etti.

Bir yandan teşkilatlanma çalışmalarına devam eden DEVA Partisi bir yandan da siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor.

CHP Uşak İl Başkanlığına ziyarette bulunan DEVA Yönetimini İl Başkanı Ali Karaoba Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen ve partililer karşıladı.

CHP Uşak İl Başkanı Ali Karaoba: “Biz Millet İttifakı olarak ülkenin yaklaşık yüzde 53'ünü yöneten iktidar konumundayız aslında muhalefette olan iktidar bizleriz ama ülke çok zor durumda, çok sıkıntıda. Grup toplantılarında genel başkanımız onlarca soru soruyor ama hiçbirine cevap alamıyoruz. Kongrelerde her şey serbest ama esnafa her şey yasak. İktidar bunca sıkıntının arasında 4 bin 500 TL Maaş ile her ile kıble uzmanı alacağını açıkladı. Kıblesi şaşan iktidar kıblesini bulmak için artık kıble uzmanı arıyor. Uşak Belediyesinin geçmiş dönemden ne kadar borcu olduğunu hiç kimse bilmiyor. Ne milletvekilleri biliyor ne de yeni belediye başkanı biliyor. Geçmiş dönemin hesabı sorulmalı” dedi. 
DEVA Partisi Uşak İl Başkanı Mehmet Ali Taşlı ise yaptığı açıklamada yeni bir parti olduklarını ve siyasi parti ziyaretlerinde ikinci ziyaretlerini Cumhuriyet Halk Partisi'ne gerçekleştirdiklerini söyledi. Taşlı yaptığı açıklamada; "Diğer siyasi partilerle fikir alış verişinde bulunuyoruz yerelde istişare yürütmemiz mümkündür bu da ilerleyen dönemde gerçekleşecek. En kısa sürede Uşak'taki siyasi kimliğimizi tam anlamıyla kazanarak sahada olacağız dedi.
Taşlı ayrıca esnafın pandemi koşullarında çok zor durumda olduğunun altını çizdi ve Belediye ile diğer kuruluşların maddi yönden yıpranan esnafı daha fazla yıprandırdığını ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.