Uşak TV

DEMİREL:AK PARTİLİ VEKİLLER VEKİLİMİZE DÜZEYSİZ CEVAP VERDİ

Politika

DEMİREL:AK PARTİLİ VEKİLLER VEKİLİMİZE DÜZEYSİZ CEVAP VERDİ

AK Partili Milletvekilleri Mustafa ÇETİN ve Nuri USLU’nun CHP Uşak Milletvekili Osman COŞKUNOĞLU’nu Yalancılıkla suçlamasına CHP Uşak Merkez İlçe Başkanı İsmail DEMİREL’den yanıt geldi. İsmail Demirel Milletvekili Osmna Coşkunoğlu’nun mektubuna Ak Partili vekillerin düzeysiz bir cevap vermesini kabul edemediklerini söyledi.

İsmail Demirel yazılı basın açıklamasında:

 Milletvekilimiz prof. dr. Sayın Osman Coşkunoğlu; 9 eylül 2009 tarihinde bir mektupla, şehrimizin sorunlarını parlamento ve hükümet düzeyinde dile getirdiğini, ve ısrarla takipçisi olduğunu; bu çabalarının; parlamentodaki, şehrimizin iktidar milletvekillerince de takip edilerek kendisine yardımcı olunmasını talep etmiştir.

Bu iyi niyetli talep karşısında şehrimizin iktidar partisi milletvekilleri; sayın Mustafa Çetin ve sayın Nuri Uslu; milletvekilimiz sayın Osman Coşkunoğlu’nun çalışmalarına destek olmadıkları gibi siyasetteki düzeyi düşürme pahasına milletvekilimizi hiç gereği yokken yalancılıkla suçlamışlardır.

Biz hiçbir zaman siyasette düzeyin düşürülmesi taraftarı değiliz. İktidar milletvekillerinden parlamento ve hükümet düzeyinde şehrimizin sorunlarını birlikte takip ederek çözümlenmesini bekliyoruz.

 

 AK Partinin sayın milletvekillerinin milletvekilimizin iyi niyetli çabalarına destek vermelerini beklerken böyle düzeysiz bir cevapla suçlamalarını kabul etmemiz mümkün değildir” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.