Uşak TV

DAĞGEZEN: DÜRÜST BELEDİYECİLİK İÇİN SAADET PARTİSİNİ TERCİH EDİN

Politika

Saadet Partisinin büyük çıkış yakalayan ve kurduğu ekiple göz dolduran Uşak Belediye Başkan Adayı İbrahim Dağgezen Belediye’nin Milli Görüş’ün temsilcisi Saadet Partisine verilmesi gerektiğini anlattı.

NEDEN İftira atıyorlar diye soran DAĞGEZEN sözlerine şöyle devam etti:
Çünkü Ahbap çavuş ilişkileriyle, okey oynarken arkadaş olduğumuz için değil Uşak’a hizmet için bu kadar teknik bir ekibi listelere koymamız onları çok zorladı. Kendi içlerinde konuştukları kulağımıza geliyor. Ak Parti bulamaz mıydı Mimar, Mühendis, Ekonomist, Sağlıkçı, Şehir Plancısı? Bulabilir ama rant için gelen ile hizmet için gelen nasıl ayırt edilecek? O zaman nasıl rant için uğraşabilecekler?
Biz Bilmiyor muyuz Dayımızı, arkadaşımızı aday göstermeyi?
Belediye Başkanı değişince yer yerinden oynayacak olsaydı iktidar Partisi şehrimizde aynı isimle yola çıkardı. Nurullah Cahan’ı (mevcut başkan) aday göstermediler demek ki Belediye Başkanı her hâlükârda değişecek! ve hayatımızda 1 Nisan günü hiçbir değişiklik olmayacak! 5 sene önce de bu başkan seçilmeli diye konuşuyorlardı şimdi kendileri değitiriyorlar! Milletin karnı doydu iftiralara, çok önemli laflarına kulak asmıyor böyle olunca da iyice çıldırıyorlar.
Bu seçimde hangi parti kazanırsa kazansın Cumhurbaşkanı DEĞiŞMEYECEK! 
Ekonomi Bakanı, Milli Savunma Bakanı, Genel Kurmay Başkanı kimse DEĞİŞMEYECEK! 
Sadece Belediye Başkanımız Farklı bir isim olacak!
Ekonomi kötü, dolar aldı başını gitti. A’dan Z’ye herşeye zam geldi! 
Mazot, Benzin zaten el yakıyor. İşsizlik had safhada! 
Bunları Kim düzeltecek?
Cumhurbaşkanımız ve hükümeti düzeltecek, düzeltmesi gerekir! 
İşte 31 Mart’ta oylarımızı Saadet Partisi’ne vereceğiz. 
4,5 yıl boyunca genel seçim yok, sana İHTAR veriyoruz, 
Uyarıyoruz demiş olacağız. 
Hükümet hamasetin işe yaramadığını görecek! Koltuğunu kaybetmemek için Ekonomiyi düzeltmek adına var gücüyle çalışacak uğraşacak! 
Siz de Belediyelerde Dürüst Başkan ve Dürüst Yönetimleri denemiş olacaksınız.
DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE Hükümet aklını başına alması için bir UYARIYI hak ediyor!
Başkasına değil de Neden bize OY vermeniz gerekiyor?
DÜRÜST OLMAK GEREKİRSE en iyi Meclis Üyeleri Bizde! 
Çünkü olmadık iftiraya maruz kaldık! İttifak etmediğimiz halde 22000 meclis üyesi adayından 2-3 kişi bulup önceden başka partilerde seçime girmişler diyerek ittifak etmiş gibi çamura yattılar? Sahip çıkılmamız lazım. Halkımız mağdur olanı bağrına basmayı hep bilmiştir! 
Çünkü Bizden korkuyorlar. Halk gözünü açarsa tüm oylar SAADET’e gelir korkusu! Şeklen bize benziyorlar! Muhafazakâr seçmende bir karşılığımız VAR! Kendileri geçmişte aramızda çalıştılar onun için biliyorlar ve korkuyorlar.
Biliyorlar ki Milli Görüş Bu Milletin Özüdür Ruh Köküdür! Bir Oy Yeter! Milletimize düşen tek bir oy, tek bir oy istiyoruz fazlası değil! 31 Mart yerel seçimlerin UŞAK ımıza ve tüm Memlekete hayırlar getirmesini temenni ediyorum. SAADET PARTİSİ BLD BŞK ADAYI İNŞAAT MÜHENDİSİ İbrahim DAĞGEZEN.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.