Uşak TV

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UŞAK ADAYINI MEHMET ÇAKIN OLARAK AÇIKLADI

Politika

AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmen açıklandı.

TBMM de Ak Parti grup toplantısında 20 il belediye başkan adayı açıklandı. Uşak AK Parti Belediye Başkanı olarak daha öncede belirttiğimiz gibi il Başkanı Mehmet Çakın açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden aday gösterilmeyen illerin belediye başkanlarının hepsine teşekkür ederken bir tek Uşak adayını açıklarken başkan Nurullah Cahan’a teşekkür etmedi. Aday açıklanması sırasında Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın üzüntüsü yüzüne yansıdı. Mehmet Çakın ismi okunduğunda Nurullah Cahan’a elini uzatırken ayağa kalkması için Cahan ayağa kalkmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’da Nurullah Cahan’a teşekkür etmedi. Bunda dün akşam UTAŞ’ta toplantı yapılaması ve işçilere İYİ Parti Adayı Muhammed GÜR için çalışacaksınız konuşmasının Ankara’ya bildirilmesi neden olarak gösteriliyor. Dün AK Parti Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Çakın’ın adının açıklanmasından sonra Akşam UTAŞ işçilerine mesaj atılarak UTAŞ şantiyesinde toplantıya çağrıldılar. UTAŞ’ta toplantı yapan Ali Rıza Çümen işçilerden yapılacak belediye seçimlerinde İYİ parti adayı Muhammed Gür’e oy vermelerini onun için çalışmalarını istedi.

Aynı saatlerde belediye ve Utaş Trolleri de Mehmet Çakın’ı yıpratmak için harekete geçtiler. Bu olay Ankara’ya bildirildiği için e Cumhurbaşkanının Nurullah Cahan’a teşekkür etmediği tahmin ediliyor.

Aylardır Nurullah Cahan aday yapılmazsa MHP den aday çıkarmak için çalışma yapan ekibin neden İYİ Parti’ye oy istediği ise merak ediliyor.

Yorumlar (2)

Özcan 5 Yıl Önce

Şimdi gördünüzmü gerçek yüzleri dava vs hepsi yalan rant kesilince neler olduğunu gördük şimdi olacakları söylüyorum yargılanacaklar Uşak çok değiştin :)))

Adnan KÖSE 5 Yıl Önce

Nurullah ın aday yapılmaması Uşak ı fotoğraf kirliliğinden kurtarır.Çok iyi oldu.Çünkü Nurullah çok yanlış yaptı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.