Uşak TV

CHP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZKAN YALIM OLDU

Politika

CHP’nin 242 seçim çevresindeki adayları belli oldu.Özkan Yalım Parti Meclisinin Oy birliği ile aldığı kararla Uşak Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı.
Özkan Yalım yaptığı açıklamada; ‘Çok değerli hemşehrilerim, kıymetli yol arkadaşlarım, örgütümüzün fedakar mensupları
Malumunuz olduğu üzere aşıklar diyarı ilkler şehri sevdamızın kenti, kavgalarımızın sebebi olan Uşak’ı yönetmek, hakkettiği kalkınmayı oluşturmak, halkımızı haketmiş olduğu konforlu yaşam alanlarını sunmak ve Uşak’ımıza hizmet etmek için Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Başkan Aday Adayı olmuştum. 
Partimizin yapmış olduğu bütün kamuoyu yoklamalarında şahsıma büyük teveccüh göstererek açık ara önde çıkmamı sağlayan halkımıza, hemşerilerime özel teşekkürlerimi iletiyorum . 
Başta Genel Başkanımız olmak Özgür Özel olmak üzere parti meclisinde değerli oylarıyla şahsımı oy birliğiyle seçen bütün parti meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. 
Kıymetli hemşehrilerim bugünden itibaren kolları Uşak için sıvayacağız. Hemşehrilerimiz için durmadan yorulmadan örgütümüzün çok kıymetli mensuplarıyla gece gündüz çalışacağız. 
Alınan kararın partimize şehrimize ve örgütümüze hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor tüm hemşehrilerime saygılar sunuyorum. 
Kazanan Uşak olacak…
Kazanan Uşaklı olacak… ‘ 
dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.