Uşak TV

CHP UŞAK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ASIM KALELİOĞLU'NDAN ÖZDİLEK'İ BOYKOT ÇAĞRISI

Politika

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Asım Kalelioğlu seçim çalışmaları için Özdilek Alışveriş Merkezine alınmamasına büyük tepki gösterdi.

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Asım Kalelioğlu seçim çalışmaları için Özdilek Alışveriş Merkezine alınmamasına büyük tepki gösterdi. Asım Kalelioğlu Özdilik’i kınadığını ve CHP’lilerin Türkiye genelinde bu alışveriş merkezine gitmemelerini sağlamak için çalışma yapacaklarını söyledi.

 Asım Kalelioğlu: “Teşkilatımızla birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Özdilek Alışveriş Merkezine yapmak istediğimiz ziyaret, alışveriş merkezi yetkililerince engellenmiştir.

 Özdilek alışveriş merkezinin uyguladığı çifte standart uygulamasına karşılık, bir daha Özdilek’in hiçbir kuruluşuna girmeyeceğim. Özdilek yetkilileri başkan adaylarına tanınmış propaganda hakkını engellemiştir.
Özdilek’in anlam veremediğimiz ve propaganda özgürlüğünü kısıtlayan çifte standartlı bu uygulamasını kınıyor ve CHP Uşak İl Teşkilatı olarak Türkiye çapında tüm teşkilatlarımızı Özdilek’i boykot etmeye çağırıyoruz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.