Uşak TV

CHP SEÇİMDEN ÖNCE OYLARI BİLE SAYMIŞ!

Politika

Aç tavuk kendisini buğday ambarında sanar dedikleri bu olsa gerek.

Sandıklara müşahit bulamayan ve sık sık üyelerine mesaj atarak Sandık müşahidi olmalarını isteyen CHP daha seçim yapılmadan seçim sonucunu açıkladı. Birinci sıra adayı Özkan Yalım’ın tutumu nedeniyle zor günler geçiren CHP Uşak teşkilatı üyelerine ve basına mesaj atarak oylarımız 110 bini geçti dedi. Bu mesaj Partilileri bir yandan güldürürken bir yandan da kara kara düşündürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak’ta ön seçim ile belirlediği birinci sıra adayı Özkan Yalım ile ilgili iddialar ve Özkan Yalım’ın tutumu nedeniyle zor günler geçirirken dün partiden gelen bir mesaj hem güldürdü hem düşündürdü. Mesajda “Değerli Üyelerimiz, bugün itibari ile CHP Uşakta ki oyları 110 bini geçti bu sevincimizi lütfen arkadaş ve komşularınızla paylaşınız . Uşak’ta birinci parti Türkiye’de iktidarız” diyordu.

Özkan Yalım ile dedikoduların artması ve Özkan Yalım’ın hiçbir şirkette ortaklığının olmadığının ortaya çıkması, Yurt dışındaki şirketlerinin batak, ve Milyonlarca Euro vergi borçlarının bulunduğunun ortaya çıkması ve Yalım’ın mal varlığının kaynağına cevap verememesi CHP nin en çok konuşulan konularıydı. Ön seçim öncesinde ilçe başkanlarına yüklü miktarlarda para yardımı yaptığı iddialarının da dillenmesi ile diğer aday adayları da Yalım’a karşı cephe almış durumda. Oldukça sinirli olduğu gözlerden kaçmayan Yalım seçim çalışmalarını sürdürmeye çalışıyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.