Uşak TV

CHP ÖN SEÇİMDEN SONRA DÜŞÜŞE GEÇTİ

Politika

Uşak CHP’de önseçim öncesi yaşanan hareketlilik yerini derin bir sessizliğe bıraktı.

Seçime az bir zaman kala Vekil adaylarının çalışması sürüyor ancak vatandaş siyasete oldukça ilgisiz. Geçtiğimiz Gün CHP li Milletvekili adayları Dikilitaş esnafını ziyaret derlerken girdikleri kahvede vatandaşlar vekil adaylarını yok sayarak oyun oynamaya devam etti.

Uşak CHP’de önseçim öncesi yaşanan hareketlilik yerini derin bir sessizliğe bıraktı. Özkan tarihi bir fark atarak birinci sıraya yerleşen Özkan Yalım’ın benim vekilliğim garanti diyerek fazla çaba göstermemesi, İkinci Sıra adayı İsmet Akın’ın ise ben nasıl olsa seçilemeyeceğim boşa masraf etmeyeyim mantığıyla hareket etmesi partide ön seçim öncesi yaşanan heyecanı yok etti. CHP de Milletvekili adayları ile İl başkanı ve beş on kişin dışında çalışmalara kimse katılmıyor. Mi,lletvekili dilek Akagün Yılmaz’ın Özkan yalım tarafından azarlandığı ve bu nedenle seçim çalışmalarıan katılmadığı iddia ediliyor. İddialara göre önseçimden sonra partide toplantı yapıldı ve nasıl bir seçim çalışması yapılacağı değerlendirildi. Bu sırada Dilek Akagün Yılmaz partinin bir neferi olarak seçim çalışmalarına katılacağını ve adaylar ile birlikte her yere gitmeye hazır olduğunu söyledi. Ancak Özkan Yalım “Dilek hanım sizle gideceğimiz yer var sizsiz gideceğimiz yer var programı biz yaparız” deyince salonda buz gibi hava esti. Bunun üzerine Dilek Akagün Yılmaz “Ya öyle mi Özkan Bey o zaman size iyi çalışmalar” diyerek salondan ayrıldı. Dilek Akagün Yılmaz ile birlikte ona yakın isimlerde toplantıyı terk etti. Dilek Akagün Yılmaz buna rağmen bazı bazı seçim çalışmalarına katılarak partisi için oy istiyor.

Ön seçim öncesi sonuna kadar çalışacağız diye söz veren aday adaylarının hiç biri şimdi ortalıkta görünmüyor. Bunun tek nedeni ise Özkan Yalım ismet Akın ve İl Başkanı Ferit Güray’ın davranışları. Ferit Güray’ın Özkan Yalım’ın etkisinde kaldığı ve o ne derse ona göre davrandığı idda ediliyor. Ön seçimden sonra CHP’nin hızla düşüşe geçtiğini iddia eden partililer il yönetimini ve adayları yeterli çalışmayı yapmamakla suçluyorlar. Özkan Yalım’ın ise kendisini eleştirenlere “Bana kızan bana oy vermesin” şeklinde tepki gösterdiği konuşuluyor.

Bazı partililer Özkan Yalım’ın önseçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmediğini, Partide önseçim öncesi yaşanan heyecanın kaybolduğunu söylüyorlar.

Bu arada Özkan Yalım’ın Yalım Gruba ait şirketlerde hiçbir ortaklığının bulunmadığı ve şirketlerin eşi ve annesinin adına kayıtlı olduğu, Özkan Yalım’ın niçin şirketlerde hissesinin bulunmadığı konuşulmaya başlandı. İddialara göre Özkan Yalım’ın yurt dışında bulunan şirketleri de zor durumda ve bu şirketlerde hep başkalarının üzerinde. Bu arada hiç mahkemem yok diyen Özkan Yalım’ın bir yakınını ölümle tehdit ettiği iddiasıyla hakkında dava açıldığı ve davanın Uşak Ağır ceza mahkemesine geldiği ortaya çıktı. 

Yorumlar (2)

bekir yılmaz 9 Yıl Önce

ÖZKAN YALIMBULGARİSTANDAKİ İŞÇİLERİN ŞÖFÖRLERİ SENİ BEKLİYORLAR 3 AYDIR UGRAMIYORSUN ÇALIŞANLARINI DAHA NEKADAR BEKLETECEKSİN BAK TÜRKİYEDE VEKİL OLURSAM MAAŞIMI PARTİME HARCIYACAĞIM CHP Lİ FAKİR ÇOUKLARA BURS VERECEĞİM DİYORSUN SEN ÖNCE ÇALIŞTIRDIĞIN İŞÇİLERİNİN ALACAKLARINI ÖDE VALLAHİ BİLLAHİ UŞAĞA GELİR SENİN İPLİĞİNİ PAZARA ÇIKARTIRIZ BİLMİŞ OL SENİN BATIK ŞİRKETLERİNİ BEKLİYORUZ YETER ARTIK YETER BİZLERİ KANDIRDIN ŞİMDİ TÜRKİYEDEKİLERE Mİ SIRA GELDİ Targovishte 7700 27Slaveykov str

mehmet bostancı 9 Yıl Önce

Devlet bahçeli kenan evreni öven tivit attı diye istanbul 3 bölge miiletvekili adayını istifa ettidi ocaktanda uzaklaştırdı şimdi özkan yalım ile i,lgili dosyalar dolandırdığı ülkelerden gelen yazılar kılıçtar oğlunun eline geçerse chp liler bunu içlerine sindireceklermi..*? yoksa genel merkeze otobüs kaldırıp biz böyle fırıldak vekil istemiyoruz diyeceklermi çokmerak ediyorum yalımın gerçek yüzünü çok yakında tüm uşak ve genel merkez duyacak amacının ne olduğunu göreceksiniz sallayın kazım bey sallayın az kaldı bu adamdan vekil olmaz ismet akın hazır olsun demedi demeyin

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.