Uşak TV

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NUN ADALET YÜRÜYÜŞÜ BAŞLADI

Politika

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşüne başladı.

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun MİT Tırları davasında Önce Müebbet daha sonra ise 25 yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklanması ile başlayan tepkiler devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kıulıçdaroğlu ve CHP’nin başlattığı ve Ankara’dan Maletepe Cezaevine kadar sürecek olan Adalet yürüyüşü başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Güvenparkta toplanan binlerce CHP li Adalet yürüyüşüne destek veriyor.

Elinde Adalet yazan pankart ile konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Adaletin olmadığı ülkede yaşamak istemiyoruz. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Adalet isteyen herkes bu yürüyüşe katılmalıdır. Adalet,adalet, adalet…. Tüm dünya duysun. Yeter artık! Dikta istemiyoruz. Darbecileri istemiyoruz. 20 Temmuz darbesini yapanları istemiyoruz. Köylüler, işçiler, memurlar için, hepimiz için adalet istiyoruz, herkes için adalet istiyoruz” dedi.

CHP liler Güvenpark’dan İstanbul’a doğru yürüyüşe geçti.

Kılıçdaroğlu’na destek vermek için Uşak’tan da otobüslerle partililer Ankara’ya gitti. Bütün illerden Kılıçdarğlu’na büyük destek var.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.