Uşak TV

CHP'Lİ VEKİLİN RUHSATSIZ VİLLA TADİLATI ÇEŞME'Yİ KARIŞTIRDI

Politika

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın İzmir'in çeşme ilçesinde bulunan villasını ruhsatsız olarak tadilat yaprak genişlettiği iddia ediliypr. İddialara göre CHP li belediye başkanı CHP li vekilin kaçak tadilatlı villasına göz yumuyor.

 AK Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan ile İmardan Sorumlu Başkan yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur kaçak yapı yapar da CHP’li Milletvekili Özkan Yalım yapamaz mı? CHP li Milletvekili Özkan Yalım’ın Yeni garaj altında bulunan Benzinlik ruhsatı sorununu nasıl çözdüğü ve Belediye ile ilişkilerin bir anda nasıl iyileştiği konuşulurken ve tadilat ruhsatı ile kaçak yaptı yaptığı iddiaları gündemdeyken bomba haber İzmir Çeşme’den geldi.
Geçtiğimiz günlerde Anayasa çalışmaları sırasında İşidli teröristlerin infaz görüntülerini izletmek isterken Anayasa komisyonunun tepkisiyle karşılaşıp tartışmalara neden olan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım ile ilgili kaçak yapı iddaları İzmir Çeşme’den geldi.
 Mecliste yaptığı kürsü konuşmalarında sürekli olarak köprü ve otoyol geçişlerinin pahalılığından bahsederek kendisinin de mesleği olan nakliyecilerin sorunlarını dile getiren Özkan Yalım'ın İzmir'in Çeşme İlçesine ait Paşalimanı beldesi Venüs Tatil Sitesinde bulunan villasının kaçak olarak tadilatını yaptırdığı satışa çıkardığı gelen bilgiler arasında.
Çakma saatten sonra Kaçak Villa Skandalı mı?.
Gazeteci Sabahattin Önkibar'ın Aydınlık Gazetesindeki köşe yazısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel'e bir kol saati hediye ettiği, saatin değerinin ise yüzbinlerce lira olduğu iddia edilmişti. Özgür Özel bu iddiaları reddederek kendisine verilen saatin değerini bilmediğini ancak yazıdan hemen sonra Özkan Yalım'ı arayıp saatin değerini sorduğunu ancak bahsedildiği gibi saatin orjinal saat olmadığını aslına birebir uygun (Çakma) olduğu yönünde bilgi aldığını belirtmişti. Her yurtdışına çıkışında Özkan Yalım'ın bu saatlerden alarak bir takım kişilere hediye ettiği belirtilirken saatin orjinaline yakın olduğu ve maddi bir değerinin de olmadığı belirtilmişti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesine Kaçaksaray diyenler Kaçak Villa peşinde!.
Edindiğimiz bilgilere göre Özkan Yalım Çeşme'de Venüs Tatil Sitesinde bulunan kendisine ait villayı tadilat bahanesiyle ilaveler yaparak büyütüyor. CHP li olan Belediye başkanı da CHP li vekile ses çıkarmıyor. 
İddiaya göre CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım'ın Çeşme'de bulunan villası hem imara aykırı şekilde KAÇAK olarak yeniden yapıldı ve genişletildi hem de Özkan Yalım siteye ait olan bahçenin bir kısmını da kendi arazisiymiş gibi çitlerle çevirerek villasına dahil etti. CHP'li Çeşme Belediyesinden de hiç bir uyarı veya cezai uygulamaya maruz kalmayan CHP'li Milletvekili Özkan Yalım'ın Kaçak tadilatlı Villasına belediye tarafından göz yumulduğu iddia ediliyor!. Yalım'ın tadilat sonrası villayı satmayı planladığı da gelen bilgiler arasında.
BEN MAL SATMAM
Konu ile ilgili aradığımız CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım “villanın kendisine ait olduğunu doğrularak tadilat yaptığını ama kaçak ilaveler yapmadığını sadece Pak Siding gibi çalışmalar yaptıklarını iddia etti. Yalım ayrıca siz hiç benim mal sattığımı gördünüz mü ben ancak alırım” dedi.







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.