Uşak TV

CHP'Lİ VEKİL ÖZKAN YALIM'IN BMW OYUNUNU UŞAK.TV ORTAYA ÇIKARDI

Politika

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Grup Başkan vekili Özgür Özel'e 80 Bin liralık saat hediye etmişti. Özgür Özel bu saatin ÇAKMA olduğunu ve değerinin de 80 bin değil 650 TL olduğunu söylemişti. Saat ÇAKMA mıdır değil midir bilmem ama Bizim CHP Milletvekili Özkan Yalım'ın BMW sinin ÇAKMA olduğu ihbarını aldık ve peşine takıldık. Bilin bakalım BMW Çakma mı Değil mi.

www.usak.tv nin en büyük haber kaynağı okuyucularıdır. Haber Kaynağımız namusumuzdur ve asla sızıntı olmaz. Bu nedenle de her gün yüzlerce ihbar alırız. Doğruluğunu sonuna kadar araştırıp öyle yayınlarız.

Yine bu ihbarlarından birinde CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın bindiği 06 CHP 09 Plakalı lüks BMV’nin aslında 725 ld modeli olduğu ancak Yalım’ın 725 ld logosunu sökerek 740 ld yaptığını iddia ediliyordu.

Aslına bakarsanız 725 ld ile 740 ld arasında pek bir fark olup olmadığını bilmiyoruz araçlarda bir birine benziyor. Ancak bir milletvekilin neden aracın modelini değişik göstermek istediği ve olayın doğru olup olmadığının peşine düştük.

Sonrada sigorta hasar kayır sorgulamadan

06 CHP 09 Plakalı aracı sorguladık. Bakın ortaya ne çıktı. ***HP09 plakali BMW 725Ld 2.0 231 M SPORT markali aracin SBM kayitlarinda gecmis hasari bulunmamistir. Ruhsatinizdaki sasi no ile sorgulamak icin HASAR bosluk S bosluk SASI NO yazip bu mesaji cevaplayabilirsiniz. Ornek: HASAR S ABC123456. Sorgulama ucreti 7 TL'dir. Sorulariniz icin //goo.gl/JmGroF UYARI: Mesaj icerigi, Sigorta Bilgi ve Gozetim Merkezi'ne iletilen kayitlardan ibarettir ve sadece bilgi amaclidir. Resmi belge olarak kullanilamaz. Detayli bilgi icin //goo.gl/dPUvHw B002

Sonucunu aldık.

Özkan Yalım’ın aracını yakından fotoğrafladığımızda model kısmında 740Ld olduğunu gördük.

Şimdi soruyoruz Koskoca Milletvekili niçin böyle bir şey yapmak gereği duyar. Araç ta 725 Ld yazsa ne olur 740 Ld yazsa ne olur ne fark eder. Evet Sayın vekil sende aracında göründüğünüz gibi olun.

Yorumlar (1)

so64 5 Yıl Önce

halkin partisi öylemi…. halkin partisinin vekillerinin bindikleri arabaya bak. sivasliyi bok götürüyo,yollari köy yolu gibi vs. sen arabayla ugrasacagina sana oy veren ilcenin sorunlariyla ilgilen. ama nerdeeee kendi mali götürüyo, halki ne yaparsa yapsin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.