Uşak TV

CHP İL BAŞKANINDAN UŞAK SİYASETİNİ KARIŞTIRACAK BOMBA İDDİA

Politika

CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar’dan Uşak Siyasetini karıştıracak bomba iddia.

CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar Sosyal paylaşım sitesinde yaptığı paylaşım Uşak siyasetine bomba gibi düştü.

Nadi Sancar yaptığı paylaşımlarda “4 Şubat Akşamı Utaş da Nurullah Cahan A.Rıza Çümen Muhammed Gür ve sen neyin pazarlığını yaptınız?”

“Utaş çetesi ile birlikte olanlar elbette yok olacak. Utaş çetesiyle beraber olanlar sizler kendinizi biliyorsunuz.”

“Parti sorumluluğu almış kişilerin başka partilerin adayları ile flört edenler elbette gün ışıyacak ve her şey ortaya çıkacak”

Şeklinde paylaşılmada bulundu. Nadi Sancar’ın paylaşım da sen diye itap ettiği kişinin İyi parti ile ittifak yapılsın diye çok uğraşan ancak bu isteği gerçekleşmeyen CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım olduğu iddia ediliyor.

Mehmet akın’ın adaylığı açıklanmadan önce de yine UTAŞ’ta Nurullah Cahan, Ali Rıza Çümen, Hüseyin ufuk Uğur ve İyi Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Gür’ün görüştükleri iddia edilmişti. Yine Belediye yöneticilerinin UTAŞ işçilerini toplayarak İyi parti ye ve Muhammet Gür’e çalışmaları istediği konuşuluyordu.

Şimdi Böyle bir görüşmenin CHP İl Başkanı tarafından gündeme getirmesi Uşak Siyasetine bomba gibi düştü. Aday yapılmayan Nurullah CAHAN ve ekibinin UTAŞ’ın yönetiminin kendilerinde kalaması kaydıyla Muhammet Gür’e destek vermeyi taahhüt ettikleri konuşuluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.