Uşak TV

CHP Banaz Belediye Başkan Adayı Etem Erdem, Banazlı Gençler İçin de Projeler Üretiyor

Politika

CHP Banaz Belediye Başkan Adayı Etem Erdem, "Çooook Değişeceksin Banaz" sloganıyla Banaz'ın geleceğine yön vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Memleketinin refah seviyesini yükseltmek ve hemşehrilerine daha güzel bir Banaz inşa etmek amacıyla eşit hizmet anlayışıyla yola çıkan Erdem, yediden yetmişe herkesi kucaklayacak projeler üzerinde çalışıyor.

"Gençlerimiz geleceğimizdir" diyen Etem Erdem, gençlerin ve çocukların ihtiyaçlarına özel önem veriyor. Banaz'da gençlerin enerjisini atabilecekleri ve sporla buluşabilecekleri tesislerin yanı sıra kapatılmış olan Banaz Belediyesporu ve yaz spor okullarını tekrar açarak gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmayı hedefliyor.

Çocukların sadece güzel havalarda değil, kötü hava şartlarında da eğlenebilecekleri bir ortamın oluşturulması için "Çocuk Oyun Evi" projesini hayata geçireceklerini belirten Erdem, bu sayede çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacaklarını vurguluyor.

Eğitime verdiği önemle de bilinen Etem Erdem, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için Belediye bünyesinde ödev evi kurmayı planlıyor. Üniversite öğrencilerine yönelik burs ve yurt imkanlarını artırarak Banaz'daki eğitimi desteklemeyi hedefliyor.

Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde çocukların da bu gelişime ayak uydurması için E-ticaret, dijital pazarlama ve girişimcilik kursları düzenleyerek onların geleceklerine yön vermeyi amaçladığını dile getirdi.

"Bu günün çocukları, yarının büyükleri" anlayışıyla hareket eden Etem Erdem, çocukların gelişiminin Banaz'ın yarınki gelişimi olduğunu vurguluyor. "Çocuklarımız en büyük yatırımımızdır" diyen Erdem, Banazlı çocukların daha iyi bir gelecek için yapılacakların önemine değiniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.