Uşak TV

Çalışmalar Cuma namazı ile başladı

Politika

Uşak AK Parti SKM Cuma Namazı sonrası sahaya çıktı. Aday adayları, belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve eski yönetimlerin katılımı ile 12 ayrı grup çeşitli caddelerde esnaf ziyaretinde bulundular.

Uşak AK Parti aday adayları ile 12 ayrı grup olarak esnaf ziyaretiyle seçim çalışmalarına başladı. 24 Haziran seçim tarihinin açıklanması sonrası aday adayları başvuruları tamamlandı. 81 ilde aynı anda aday adayları arasında temayül yapıldı. Temayül sonrası aday adaylarının Ankara genel merkezde bire bir görüşüme yapıldı. Alt komisyon tarafından değerlendirmeler sürerken İl Merkezinde seçim çalışmalarına Seçim Koordinasyon Merkezi olarak çalışmalar başlatıldı. İl Başkanı Mehmet Çakın’ın da bir gruba dahil olması ile tüm teşkilat mensupları, eskiden partide görev almış partililer ve aday adaylarının bulunduğu 12 grup oluşturuldu. Bire bir esnaf ziyaretleri ile esnafın sıkıntıları dinlendi. Her gurupta AK Parti Uşak Belediye Meclis üyeleri de katılım sağladı ve esnafa belediye çalışmalarını anlattı.

“TEK BAŞINA GÜÇLÜ BİR İKTİDAR BİRÇOK OLUMSUZLUĞU ORTADAN KALDIRACAK”

Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki esnaf ziyaretine öncülük yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın esnaflara, “Tek başına güçlü bir iktidarın gelmesi ülkenin yaşadığı birçok sorunun kısa zamanda çözüme kavuşturulması için gerekli. Ülkemizde iş potansiyelinin genişlemesi ve ağır sanayi atılımlarının hızla devam edebilmesi için yeni kurulacak hükümetin güçlü olması gerektiği ortadadır” dedi. Bir elektrikçi esnafı ziyareti sırasında konuşan İl Başkanı Çakın, “Sizin sektörünüz de inşaat sektörü ile ayakta duruyor. Son yapılan tapu harçlarının indirimi ve konut kredilerinde düşüş sayesinde sektörü ayakta ve canlı tutmak çok önemli. İnşaat sektörü çok geniş bir sektör. Burada sucusu, betoncu, tuğlacı, demirci, elektrikçi ve emlakçıya kadar birçok kişi geçimini sağlıyor. Birçok işçi ve işverenin çalıştığı sektör. Şuanda seçim döneminde olduğumuz için her sektörde olduğu gibi bu sektörde yatırımlar durma noktasına geldi. Seçim öncesi yatırım yapmak kimsenin işine gelmiyor. 24 Haziran da yapılacak olan genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri istikrar sağlanması her sektörde olduğu gibi inşaat sektörünün de canlanmasına neden olacaktır” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.