Uşak TV

BANAZLILAR BAŞKANDAN NE KADAR MEMNUN?

Politika

Banazlılar Belediye başkanından ne kadar memnun anketimize bakıp değerlendirelim.

 www.usak.tv olarak Belediye başkanlarının 2. Yılında düzenlediğimiz anketti sona erdirdik. Şimdi rakamlarla ve başkanların seçilirken aldıkları oy oranı ile karşılaştırarak sizlere anket sonuçlarını sunuyoruz.

 

BANAZ:

 

2014 seçimlerinde Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı %45.9 oy alarak seçilmişti. Bu gün ki anket sonuçlarına göre Banaz Belediyesini Çok başarılı Bulanların oranı %23 Başarılı Bulanların oranı ise %9 Çalışmalar idare eder diyenler %6 ve Fikrim yok diyenler %12 lik oranı oluşturuyor.

Ankette fikrim yok ve İdare eder diyenlerin yarısını başarı olarak vererek değerlendirdiğimizde Banaz Belediyesinin başarı oranı %41 çıkıyor. Seçildiğindeki %45.9 oy oranı göz önüne alındığında Arpacı’ya destek verenlerin oranı %4, 8 civarında azalmış durumda. Ankette başarı oranı %45,9 ve üzeri çıkmış olsaydı Başkan başarılı görünecekti.

Belediye Çalışmalarını Çok başarısız bulanların oranı %33 Başarısız bulanların oranı ise %17 Fikrim yok ve idare der diyenlerin yarısını başarısızlığa eklediğimizde çıkan sonuç. %59 Banaz Belediyesi Başarısız bulunmuş. Burada şunu hemen belirtelim muhalefet başkanlara olumlu oy vermiyor. Yani Başarısız oylar muhalefeti yansıtıyor. Ama buna rağmen Zafer Arpacı Seçildiği günkü halk desteğini kaybetmiş durumda. Oyların da %4.8 lik bir azalma var.

Özellikle TEDES konusu ile gündeme gelen Banaz’da halk Başkandan daha başarılı çalışmalar bekliyor. Hamamboğazı Projesi Başkan için dönüm noktası olabilir. Bir de başkanın ekip konusunda yaşadığı sıkıntı Banaz’ın gündeminde. 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.