Uşak TV

BAKAN VEYSEL EROĞLU YARIN UŞAK´A GELİYOR

Politika

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU UŞAK´TA 95 MİLYON TL YATIRIM BEDELLİ 27 ADET TESİSİN TEMELİNİ ATACAK VE AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEK…

PROF. DR. VEYSEL EROĞLU 3 MİLYON TL TUTARINDAKİ 5 MÜJDE İLE UŞAK´A GELİYOR..
Sık sık Uşak´ı ziyaret ettiği için Uşak´ın bakanı gibi olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yarın Uşak´a geliyor. Eroğlu Uşak´ta tesis edilen toplam 27 tesisten 23 adet tesisin açılışını gerçekleştirecek, 4 adet tesisin ise temelini atacak.
Açılışı gerçekleştirilecek tesislerin 13 adedi Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, 6 adedi Orman Genel Müdürlüğü ve 4 adedi de Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Uşak´a kazandırılacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 4 adet tesisin de temelini atacak.
Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 6 Ekim Salı günü saat 13.30´da Uşak Belediyesi Önünde düzenlenecek olan toplu temel atma ve açılış merasimi ile 95 milyon TL yatırım bedelli 27 adet tesisin temelini atacak ve açılışını gerçekleştirecek.
Ayrıca Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu programı çerçevesinde Uşak´a yapılması planlanan 3 milyon TL yatırım bedeline sahip 5 müjdeyi de açıklayacak.
Uşak´a 95 Milyon TL´lik 27 Tesis
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, düzenlenecek toplu açılış ve temel atma merasiminde DSİ tarafından inşa edilecek Banaz Bahadır Göleti Sulaması, Merkez İllez Göleti, Merkez Kocadere Göleti ile Merkez Selvioğlu Göleti ve Sulaması´nın temellerini atacak.
Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, aynı merasimde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 13 adet tesis, Orman Genel Müdürlüğü´nce yapımı tamamlanan 6 adet tesis ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü´nce tamamlanan 4 adet tesisin de açılışını yapacak.
Temeli atılacak ve açılışı yapılacak 27 tesisin maliyeti ise 95 milyon TL.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.