Uşak TV

ALPER’DEN OĞLU ÖLDÜRÜLEN ACILI BABAYA ZİYARET

Politika

ALPER’DEN OĞLU ÖLDÜRÜLEN ACILI BABAYA ZİYARET

AK PARTİ İL BAŞKANI ALPER’DEN GÖZLERİ ÖNÜNDE OĞLU ÖLDÜRÜLEN ACILI BABAYA TAZİYE ZİYARETİ

 

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, geçtiğimiz ay tarla anlaşmazlığı yüzünden gözleri önünde oğlu öldürülen Rıfat Kiraz ve ailesini evinde ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper ve yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkanı Gülderen Arıtürk dün akşam saatlerinde Banaz İlçe teşkilatıyla birlikte Kiraz ailesini evinde ziyaret ederek taziyede bulundu. Baba Rıfat Kiraz’dan olayla ilgili bilgi alıp sıkıntılarını dinleyen Başkan Hilmi Alper, acılı babaya iş sözü verdi.

 

Gözleri önünde oğlu öldürülen Rıfat Kiraz olayla ilgili bilgi vererek, “Hiçbir suçu olmadan oğlum genç yaşta bir hiç uğruna hayatını kaybetti. Olayın şokunu hala atlatamadım. Bu acı olayı unutmak için biraz köyden uzaklaşmak ve bir işle meşgul olmak istiyorum. Sizlerden bu konuda bana yardımcı olmanızı bekliyorum” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper acılı babayı teskin ederek iş talebini yerine getireceklerini söyledi. Acılı baba Rıfat Kiraz ve büyük oğluna iş sözü veren Alper, “Talihsiz bir olay meydana gelmiş. Bu ailemizi ziyaret edip acılarını paylaştık. Sıkıntılarını dinleyip çözüm bulmaya çalıştık” dedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.