Uşak TV

ALPER ERDOĞAN’I NEDEN KINADI?

Politika

ALPER ERDOĞAN’I NEDEN KINADI?

AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi ALPER basın mensuplarına verilen kahvaltı sırasında Belediye Başkanı Ali ERDOĞAN’ı Kentsel Dönüşüm konusundaki tutumundan dolayı kınadı. Seçim öncesi Ali ERDOĞAN ve MHP’nin Kentsel Dönüşümü Kentsel Yıkışım olarak nitelendirdiğini ve kapı kapı dolaşarak 900 den fazla kişiden imza topladığını ve bir çok kişiye de dava açtırdıklarını hatırlatan Hilmi ALPER:

“Projenin durdurulması için karar aldıklarını söylüyorlardı peki o günden bu güne değişti de o gün projeyi sahiplenmeyenler bugün sahiplenir hale geldiler bunu merak ediyorum. O gün yaptıkları ile bugün yaptıkları arasındaki ciddi farkı kamuoyuna açıklamalıdırlar. İnsanlar bu projenin ne zaman ne şekilde başladığını çok iyi biliyorlar. Fakat kimler tarafından engellendiğini de mutlaka bilmeleri lazım. 2 yıl boyunca belediye’yi mahkeme kapılarında süründüren insanların makama geldikten sonraki davranışlarını yadırgıyorum. Kamuoyunun bilmesi gereken kısım bu. Bu protokol Bizim zamanımızda zaten TOKİ tarafından imzalanmış bir protokol. Söylendiği gibi şimdi imzalanmış bir protokol değil. Sadece şimdi ev sayıları azaltılıp işyeri sayısı artırılmış. Defterdarlık binası da AK Parti zamanında ilave edilmiştir. Bu Projenin 2,5 yıl gecikmesinin tek sebebi MHP dir” dedi.

AK Parti Uşak Milletvekilleri Mustafa ÇETİN ve Nuri USLU’da Uşak için yapılan her türlü hizmetin takipçisi olduklarını belirterek Proje TOKİ’nin projesidir. AK Partili Belediye Başkanı zamanında başlayan bu hizmet devam edecektir. Hizmet halkımıza yapılmaktadır. Onlar belediye olarak üzerlerine düşenleri yaparlarsa bizlerde Merkezi hükümet olarak üzerimize düşeni yaparız dediler.

AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa ÇETİN: “Bu arkadaşların yaptıkları bir şey yok bizim zamanımızda başlayan hizmeti devam ettirmektedirler. Zaten çoğu kişi belediye anlaşmaları imzalamıştı. O zaman siyasi olarak engellemeye çalıştılar şimdi projeyi sahipleniyorlar. Tamamen siyasi davranıyorlar” dedi.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.