Uşak TV

ALİM TUNÇ:BİRLİK İÇİNDE ÇÖZEMEYECEĞİMİZ PROBLEM YOK

Politika

Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Alim Tunç, Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Uğur Albayrak, Dr. Alim Tunç´un yerli ve Uşaklı vekil adayı olarak, Uşak´ta tekrar aday gösterilmesi sevindirici ve olumlu bir durum olarak değerlendirdi.

 EKONOMİNİN BEL KEMİĞİSİNİZ

 Uşak ekonomisinin bel kemiği olan muhasebeci ve mali müşavirlerin sorunlarını ve çözüm yolları konusunda bilgi alışverişinde bulunan Dr. Alim Tunç, “Uşak´ta iş hayatında büyük görev üstlenen serbest muhasebeciler ve mali müşavirlik görevi yapan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Amacımız hep bir, oda Uşak´a ne kazandırabiliriz şimdiye kadar konan taş üstüne bir taşta biz nasıl koyabiliriz hep bunu değerlendiriyoruz. Uşak´ta şimdiye kadar yapılanlar ortada, 3 adet artım tesisi, Uşak, Afyon arası duble yol, üniversitenin olması, yeni Devlet Hastanesi, köylerde yapılan çalışmalar bunları çoğaltabiliriz. Bu yapılanlar hep bizim dönemimizde 2003, 2007 tarihleri arasında yapıldı” dedi.

 ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜYÜZ

 Uşak´ta 1 Kasım seçimlerinde tecrübe ve yerel yönetimler açısından daha güçlü olduklarını aktaran Dr. Alim Tunç “Şimdiye kadar yapılan çalışmaları detayına girmeye gerek yok. Vatandaşlarımız neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Şimdi yeni Tıp Fakültesi, Diş hekimliği fakültesi çalışmalarını başlattık. En kısa sürede bu iki fakültemize de öğrenci almak için gerekli altyapıyı seçimler öncesinde şu anda bile üzerinde çalışıyoruz. Uşaklı bunu çoktan hak etmişti. İnşallah bundan sonra daha büyük projelere imza atacağız” dedi.

 BÜTÜN ŞEHİR İÇİN ÇALŞIYORUZ

 Önümüzdeki dönemde uygulamaya konulması planlanan “Bütün Şehir” projesi kapsamında Uşak´ın pilot il olması için çalıştıklarını dile getiren Dr. Alim Tunç “Köylerde Özel İdaresi tarafından götürülemeyen yada aksayan bazı olumsuzluklar tüm yetki ve çalışmalar yerel yönetimlere yani belediyelere devredilecek. Böylelikle uygulamaya konulması beklenen düzenlemeyle hedeflenen amaç, hizmetlerin verimliliğini artırmak, kaynakların yerinde kullanımını sağlamak, hizmetteki aksamalara engel olmak, denetim alanındaki boşluğu doldurmak, afet ve acil yardım hizmetlerini yürütecek” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.