Uşak TV

ALİM TUNÇ VE AK PARTİ ÇOK ÇALIŞTI

Politika

Alim Tunç ve ekibi çok çalıştı ve AK Partiye ikinci vekilliği aldı.

 AK Parti Dr. Alim Tunç ile 7 haziranda MHP ye kaptırdığı milletvekilliğini 1 Kasımda geri aldı. 1 Kasım seçimleri için özel bir çalışma ekibi kuran Dr. Alim Tunç gece demeden gündüz demeden günde adece birkaç saatlik uyku ile seçimlere hazırlandı. Milletvekili olduğu dönemde herkesin sevgiini kazanan Alim Tunç büyük başarı göstererek AK partiye ikinci vekilliği tekrar kazandırdı.

Bu seçim 7 Haziran’ın aksine çok sönük geçti. Siyasi partiler ve adaylar doğru dzügün seçim bütcesi bile yapamdılar. Hiçbir parti tam anlamıyla çalışmadı. Ancak son haftalarda AK Parti büyük bir atağa geçti. Eski yeni ne kadar il başkanı ve AK Partili yöneticiler varsa sahaya indiler ve çalışma yapmaya başladılar. Milletvekili Mehmet ALTAY ve belediye Başkanı Nurullah Cahan'da büyük bir çalışma yaptı. 3. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin KESKİN'de hiç şansının olmadığını bile bile partisi için gece gündüz çalıştı.

AK Parti çok çalışmasının semeresini Türkiye genelinde olduğu gibi gördü ve 7 Haziran’da MHP ye kaptırdığı milletvekilliğini geri aldı.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.