Uşak TV

ALİM TUNÇ GÜNDE BİN KİŞİN ELİNİ SIKIYOR

Politika

“Uşak´ın Tarihini Değil, Talihini Değiştirmek İçin çalışıyoruz"

Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Alim Tunç, 18 Eylül´de adaylığı açıklanmasının akabinde çalışmaya başladığını, Uşak´ın tarihini değil talihini değiştirmek için çalıştığını söyledi.

 GÜNDE BİN KİŞİNİN ELİNİ SIKIYOR

 Halkın ayağına gidip yapacaklarını anlattığını vurgulayan Alim Tunç, “Halkın ayağına gitmeyi felsefe edinmiş bir partinin neferi olarak çok çalışıyorum. Bu sebeple günde 15-20 kilometre araç harici yürüyorum. Yaklaşık bin kişinin elini sıkıp hasbihal ediyorum. Vatandaşımızın birçok problemi sorunu var. Hepsini tek tek not edip, çözüm bulmaya çalışıyorum. Vatandaşlarımızdan aldığım olumlu tepki bizi daha fazla çalışmaya sevk ediyor” dedi.

 

UŞAK´IN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ

 Uşak´ta yaşayan Uşaklı bir vekil adayı olarak Uşak´ın problemleri kendi problemi olarak gördüğünü aktaran Dr. Alim Tunç, “Yapılacak çok iş çözülecek çok problem var. Bizler hizmet için varız, bunu birlikte yaparsak tüm halkımızı çözüm ortağı yaparsak Uşak´ın kazanacağını düşünüyorum. Herkesin siyasi görüşü ne olursa olsun, Uşak menfaati için her kesimden destek istiyoruz. Her zaman şunu söylüyorum, tecrübe kolay kazanılan bir durum değil. Bir insanın bazı konularda tecrübe kazanması için yıllar sürmekte, ciddi uğraşlar vermekte. Bende geçmiş milletvekilliği dönemimde, ayrıca Sağlık Bakanlığı danışmanlığı dönemimde, ciddi tecrübeler kazandım. Problemin nasıl, ne şekilde çözümleneceği konusunda önemli mesafeler kat ettim. Tecrübenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Bu sebeple Uşak halkı beni tekrar Millet Meclisine halkın vekili olarak gönderirse, yapacaklarımı Uşaklılar da takdir ve taltif edecektir.” dedi.

KÖY KÖY DOLAŞIYORUZ

 Köylü milletin efendisi düsturu ile ilk çalışmasını köylerde başlattığını aktaran Dr. Alim Tunç, “Köylümüzün yüzünün gülmesi, kenti güldürecektir. Çünkü köylü çiftçi olması hasebiyle üreticidir, bizler gibi tüketici değildir. Köylümüz çiftçimiz topluma sürekli üretimle katkı verir. Onların katkısı şehre de akseder. Köylümüzün, çiftçimizin yüzü asıksa o kentte de işler doğru gitmiyor demektir. Partimiz çiftçilerimize seçim beyannamesinde ciddi taahhütlerde bulundu, yem ve gübredeki KDV´nin kalkması, genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek verilmesi gibi taahhütler çiftçimizin yüzünü güldürecektir” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.