Uşak TV

ALİ ERDOĞAN`DAN STAR GAZETESİNE YALANLAMA

Politika

Star Gazetesi paralel yapı operasyonunda tutuklnanaları salıvermeye kalkan Hakim Mustafa Başer`in Ali, Erdoğan`ın CHP`den aday olması için aracı olduğunu iddia etmişti.

Uşak Eski Belediye Başkanı Ali Erdoğan’dan Star Gazetesine yalanlama geldi. Star Gazetesi 14 Mayıs tarihli sayısında Paralal yapı operasyonunda tutuklu bulunan 63 sanığı salıvermeye çalıştığı için açığa alınan ve tutuklanan Uşaklı hakim Mustafa Başer’in Ali Erdoğan’ın CHP’den aday olması için aracılık ettiğini iddia etti. Star Gazetesi Hakim Mustafa Başer’in Amerikaya giderek Fethullah Gülen ile görüştüğünü ve dönüşte Almanya’ya uğrayarak Ali Erdoğan’ın kardeşi Osman Erdoğan ile görüştüğünü ve kardeşini CHP den belediye başkan adayı olması konusunda ikna etmesini istediğini iddia etti.

Ancak bu habere Mustafa Başer’in avukatından ve eski belediye başkanından yalanlama geldi. Mustafa Başer’in avukatı Mustafa Başer’in hiçbir zaman Amerika’ya gitmediğini söyledi.

Ali Erdoğan ise yaptığı yazılı açıklama aynen şöyle:

 

“14 Mayıs tarihli STAR gazetesinde çıkan, Hakim Mustafa Başer`in Şahsımın CHP Belediye Başkanı Adayı olmam hakkında Almanya`da yaşayan Ağabeyim Osman Erdoğan ile görüştüğü konusu gerçekle bağdaşmamaktadır. O tarihte CHP ile ilgili olarak genel merkez adına görüşmeleri yürüten kişi Eski Kütahya Milletvekili Nizamettin Çoban`dır. (ismini açıklama zarureti doğmuştur)
Dolayısıyla kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklamayı yapma gereği duydum. Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur”

 

Ali Erdoğan Mimar (1999-2004,2009-2014 Dönemi Uşak Belediye Başkanı)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.