Uşak TV

ALİ ERDOĞAN CHP DEN İKİNCİ SIRADA ADAY

Politika

Eski Belediye Başkanı Ali Erdoğan CHP den Milletvekili adayı yapıldı.

Eski Bağımsız Belediye Başkanı Ali Erdoğan´ın CHP den ikinci sıradan Milletvekili adayı olacağı Uşak siyaset Dünyasına bomba gibi düştü Ali Erdoğan söz konusu iddialarla ilgili olarak konuşmaktan kaçınırken Rahmetli Süleyman Demirel´in "Siyasette 24 saat çok uzun bir zamandır" sözünü hatırlattı ve yalanlamadı.

Alİ Erdoğan 2014 Seçimlerinde de CHP den Belediye Başkan adayı yapılmak istenmiş ancak son anda CHP Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz´ın engellemesi ile aday yapılmamıştı. CHP Bülent Yazganla girdiği seçimde 3. Parti olmuştu.

ALİ ERDOĞAN´I YALIM VE İKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖTÜRDÜ

Usak.tv nin edindiği bilgilere Ali Erdoğan´ı Ankara CHP ye CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl, ve Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza birlikte götürdüler. Kılıçdaroğlu ile görüşen Ali Erdoğan´a CHP rozeti takıldı ikinci sıra Milletvekili adayı yapıldı. 

Yorumlar (1)

YUSUF ÇİÇEK 9 Yıl Önce

ALİ ERDOĞAN´NIN GEÇMİŞTEN GELEN POTANSİYEL BİR OYU VAR. KİM NE DERSE DESİN.CHP 2014 MİLLETVEKİLİ SEÇİMLERİNDE ALDIĞI OYU % 10 KESİN ARTIRACAKTIR. İKİNCİ VEKİLLİK DAHİ SÖZ KONUSUDUR. BİR ÖNCEKİ SEÇİM YORUMUN DA BİRER VEKİL ÇIKACAĞINI SÖYLEMİŞTİM. ŞİMDİ CHP İKİ AKP BİR VEKİL ÇIKARTACAKTIR. HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.