Uşak TV

AK PARTİ’NİN ADAYI ÇAKIN MI? ÖZDEN Mİ?

Politika

AK Parti Uşak Belediye Başkan Adaylığı İl Başkanı Mehmet Çakın ve İş adamı Ömer Özden arasında kaldı.

AK Parti Uşak teşkilatı 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde de sandıktan başarıyla çıkmak istiyor. Uşak Ak Parti’de, Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın aday gösterilmeyeceği, il başkanı Mehmet Çakın’ın adaylık teklifini kabul etmediği iddialarından sonra gözler iş damı Ömer Özden’e çevrildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki AK Parti kurmayları 2019 yerel seçimlerde gösterilecek belediye başkan adaylarını belirlemek için ince eleyip sıkı dokuyor. Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın aday gösterilmeyeceği, il başkanı Mehmet Çakın’ın adaylık teklifini geri çevirdiği iddialarından sonra gözler Uşak’ın başarılı iş adamı Ömer Özden’e çevrildi. Ak Parti Genel Merkezinin Cumartesi günü açıklayacağı Belediye Başkan adaylarının arasında Uşak ilinin olmayacağı, aday belirleme sürecinin ise devam edeceği kulislerde konuşuluyor.

Öğlen saatlerinde adaylığı kesinleşen il başkanı Mehmet Çakın’ın adaylığı kabul etmediği iddialarından sonra Ankara kulislerinde Ömer Özden’in ismi ön plana çıkıyor. Uşak’ta gerek iş dünyasında, gerekse sportif faaliyetlerde isminden sıkça söz ettiren Özden’in, partililer tarafından olumlu karşılandığı konuşuluyor. Ak Parti Genel Merkezi, Uşak için Mehmet Çakın ile Ömer Özden arasında tekrardan anket yaptırdığı öğrenildi. Ak Parti’de, Mehmet Çakın ve Ömer Özden arasında Uşak Belediye Başkanı Adaylığına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Peki iş adamı Ömer Özden kimdir?

Başarılı ve sevilen iş adamı Özden, 1974 yılında Uşak’ın Karahallı ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta okulu Uşak’ta tamamlayarak, öğrenimine İzmir’de devam etti. Eğitim hayatını Ege üniversitesi Ziraat Fakültesinde tamamladı.

2002 yılında Aslıhan hanım ile evlenen Özden, 3 çocuğu ile örnek ve mutlu bir aileye sahip’tir.

1992 yılında yün yıkama üzerine kurduğu şirketi , yün ithalatı ve ihracatı ile ticaret hayatına hızlı bir giriş yaptıktan sonra aldığı radikal kararlar ve iş disiplini sonrasında 2012-2015 yılları arasında TÜRKİYE`'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yerini aldı.

Ülke ve şehir ekonomisine devamlı artılar kazandırmak için durmaksızın çalışan Özden, 2009 yılından bugüne Ticaret Borsası yönetimlerinde hizmet etmektedir.

Uşaksportif Basketbol Kulübü Başkanlığı döneminde yönetim kadrosu ile birlikte 2015-2017 tarihleri arasında hem uşak'ın hem de Uşaksportif Basketbol kulübünün ismini destansı bir öykü ile tüm Türkiye'ye duyurdu.

Yorumlar (1)

menzilspor 5 Yıl Önce

Nurullah olmasın da kim olursa olsun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.