Uşak TV

AK Partili Belediye Başkanları toplantısı Sivaslı’da yapıldı

Politika

AK Partili Belediye Başkanları toplantısı Sivaslı’da yapıldı

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper Belediye Başkanları ile aylık toplantısını Sivaslı ilçesinde gerçekleştirdi. AK Partili Belediye Başkanları ile her ay sonunda bir araya gelerek sorunlar ve çözüm yolları konusunda istişarede bulunduklarını belirten AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper vatandaşa hizmet anlayışı doğrultusunda tüm teşkilatla gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, Sivaslı Belediye Başkanı Zafer Küçükgöl ve Sivaslı İlçe Başkanı Hakan Turgut’un ev sahipliğinde Tatar, Yayalar, Selçikler, Karbasan, Ağaçbeyli, Güre, Bölme, Büyükoturak ve İlyaslı Belediye Başkanları ile Beldelerin Belediye Eski Başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti il teşkilatı olarak mahallede, köyde, Belde de ve İlçelerde tüm Uşak’ta aktif bir şekilde çalıştıklarını belirterek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız güç ile halkımıza hizmet edebilmek için 24 saat çalışıyoruz. Belediye Başkanlarımızda aynı bizler gibi kendi bölgelerinde yoğun mesai harcıyor. Hizmet parolası ile çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Her ay gerçekleştirdiğimiz Belediye Başkanları toplantı ile başkanlarımızın hem çalışmaları hem de sorunları konusunda bilgi alıyoruz. Amacımız hiçbir sorun yaşamadan vatandaşımıza en güzel hizmetleri yapmaktır " dedi.

 Belediye Başkanlarımızın projelerini bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli desteğin verildiğine dikkat çeken başkan Alper, "Belediye Başkanlarımızın vatandaşın lehine olacak her projesinin destekçisiyiz. Bunun için çalışmalar hız verdik. Başkanlarımız bir yandan bulundukları bölgelerin sorunlarını çözerken bir taratanda belde ve ilçelerini nasıl kalkındırabiliriz, ne tür projeler yapabilir konularını sürekli irdelemekte ve vatandaştan gelen talepleri yerine getirmektedir. AK parti İl teşkilatı olarak Başkanlarımıza her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.