Uşak TV

AK PARTİ`DE NACAR TEKRAR ADAY

Politika

AK PARTİ`DE NACAR TEKRAR ADAY

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar, 4 Aralık günü yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Yaklaşık bir yıl önce genel merkez tarafından ilçe başkanlığına atanan Mehmet Nacar, parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıkladı.

Görev süresince gerçekleştirdiği çalışmaları da değerlendiren Nacar, hedeflerinin yaklaşık iki yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde başarılı olmak olduğunu söyledi.Kongrede seçimlere alınan karar doğrultusunda tek liste ile gidileceğini hatırlatan Nacar, “Genel Merkez kimi aday olarak gösterirse gereken desteği vereceğiz” dedi.

Merkez ilçe başkanlığı yaptığı dönemde bir seçim geçirdiklerini ve Uşak’tan rekor seviyede oy aldıklarını belirten Mehmet Nacar, “Genel Merkezin görevlendirmesi ile çalışmaya başladık. Seçimlere az bir süre kalmasına karşın il yönetimi ve ilçe teşkilatındaki arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Görev sürem boyunca üye sayımızı arttırmaya çalıştık. Seçim sürecinde yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. İki milletvekili çıkartarak oyumuzu bir önceki seçime oranla ülke genelinde olduğu gibi burada da arttırdık. Kongre sürecini sorunsuz bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Ardından yenilenen teşkilat yapımızla yerel seçimlere hazırlanacağız. İl kongremizin ardından bu sürec hızlanacak. Kongreler siyasi partiler için bir yenilenme süreçleridir. İki ilçemizde bunu gerçekleştirdik. Merkez ilçe kongremizi de sorunsuz bir şekilde geçirmeyi ümit ediyoruz. İlçe Başkanı olarak Uşak’a ve partiye hizmete devam etmek istiyorum. Bu nedenle yeniden aday oldum. Yeniden seçilemezsek Genel Merkezin vereceği kararı saygıyla karşılayıp kongrede seçilen arkadaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.