Uşak TV

AK PARTİ UŞAK'TA İLK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FAHRETTİN TUĞRUL OLDU

Politika

AK Parti Uşak’ta Belediye Başkan Aday adaylığı için ilk başvuruyu Uşak’ın tanınmış ve sevilen Avukatlarından aynı zamanda AK Parti Uşak İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Tuğrul yaptı.

5 Kasım günü başlayan resmi başvuru sürecinde mevcut belediye başkanı Nurullah Cahan’ın adaylık durumunun bugün bekli olacağı beklentileri nedeniyle başvuru yapılmamıştı. Devam edecek belediye başkanlarının açıklanacağı beklentisin sona ermesi ile Uşak’ta da aday adayları adeta sıraya girdiler.

İnternetten ortamından ön başvuruyu yapan Av. Fahrettin Tuğrul bugün akşam saatlerinde Uşak Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusu dosyasını AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın’a teslim etti.

İlk Başvurunun Avukat Fahrettin Tuğrul’dan gelmesinden sonra Belediye Meclis üyesi Emine Yıldırım, Avukat Mehmet Gün, Makine Mühendisi Cafer Çankaya’nın d pazartesiye kadar resmi başvurularını yapması bekleniyor. Eski Milletvekili Alim Tunç ile Ak Parti İl Başkanı Mehmet Çakın’ın ise aday dayı değiliz ancak görev verilirse hayır demeyiz şeklinde konuştukları iddia ediliyor.

Yorumlar (2)

Yiğit bulut 5 Yıl Önce

Mustafa KARTUFAN , esmeliler olarak onu görmek istiyoruz

Selami uzun 5 Yıl Önce

Mustafa KARTUFAN bu şehre on numara olur. Ciddi aday

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.