Uşak TV

AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper: “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var”

Politika

AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper: “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var”

AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper’in “Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var”

AK Parti Uşak İl Başkanı Hilmi Alper Cumhuriyet’in Kuruluşunun 86. yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında Cumhuriyet’in ilan edilişinin 86. yıldönümünü tam bir duygu birliği ve gururla kutlamanın heyecanının hep birlikte yaşandığını belirterek, kutlamaları, bu birliği daha da derinleştirmek, milletin hiç bir ferdini dışarıda bırakmadan birbirimize ve Cumhuriyete sadakati en üst düzeyde göstermek için çok anlamlı bir fırsat olarak gördüğünü ifade etti.

Başkan Alper mesajında günümüzde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, ülke bütünlüğünü bozma çabasında olan provokatörlere fırsat verilmemesi çağrısında bulundu.

Alper sözlerine şöyle devam etti, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı Kurtuluş ve İstiklal ateşiyle başlayan mücadele, Cumhuriyetin ilanı ile nihai hedefine ulaşmış, böylece Türk Milletinin ve devletimizin varlığı ebedileşmiştir. Kurtuluş savaşı, Milletimizin varolma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolüdür. Türk milleti güçlü ve sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır ve böyle de devam edecektir. Bugün; büyük milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetin 86. yılını kutluyoruz. Millet olarak en büyük hedefimiz, bizlere emanet edilen Cumhuriyeti daha ilerilere taşımaktır. Bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.