Uşak TV

AK PARTİ SKM BAŞKANI FETÖ'DEN TUTUKLU ORTAĞINI KURTARAMADI

Politika

AK Parti Uşak Eski İl Başkanı ve şimdi SKM başkanı Basri Yıldırım'ın FETÖ'cü ortağını kurtarmak için mahkemede şahitlik yaptı.

 Basri Yıldırım tututklu yargılanan ortağını kurtarabilmek için ifade verdi ancak başarılı olamadı.
Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmekte olan 111 sanıklı FETÖ davasında tutuklu yargılananlar arasında bulunan Teknik elemnalar Derneği Başkanı ve Abdullah KILIç ile AK Parti Uşak eski İl başkanı Basri Yıldırım'ın ortak 20 dönümlük bir arsa asldıkları ve birlikte inşaat yapamayı planlarken Abdullah Kılıç'ın tutuklanması ve bu arsaya da el konması ile bu prejenin rafa kalktığı ortaya çıktı. Üstelik arsa da Abdullah Kılıç adına kayıtlı olduğu için 20 Dönümlük arsaya da mahekeme tedbir koydu. AK Parti Uşak eski il başkanı Basri Yıldırım ve Yeni İl Başkanı Servet KUŞ'un Abdullah KIlıç'ı kurtarabilmek için büyük çaba sarf ettikleri ancak başarılı olamadıkları ortaya çıktı. 
Uşak Abdullah Kışlıç'ın AK Parti İl Başkanı Servet KUŞ'a ceza evinden yazdığı mektubu uzun süre konuşmuştu. 
Abdullah Kılıç mektubunda "Servet biz seninle birlikte cemaat toplantılarına katıldık, Birlikte çocuklarımızı ÜFTADE'ye birlikte yollamadık mı? Birlikte Himmet verip birlikte kurban vermedik mi? Aynı dernekte üye değil miyiz? Sonra birlikte cemaatten kopmadık mı? Aynı anda çocuklarımızı almadık mı? Şimdi sen dışarıdasın ben içerideyim bu nasıl iş dediği uzun süre konuşulmuştu. Abdullah KILIÇ'ın sadece Servet Kuş ile birlikte hareket etmediği AK Parti eski İl Başkanı Basri Yıldırım ile de ortak inşaat işine girmeyi planladıkları oratay çıktı. 
Referandum çalışmalarındada SKM Başkanı olan Basri Yıldırım Mahkemede tanık olarak verdiği ifade de, Abdullah Kılıç'ı yakından tanıdığını, birlikte iş yaptıklarını, birlikte 20 bin metrekarelik bir arsa alarak tek katlı evler yapamayı palanladıkları sırasında operasyon yapğıldığını söyledi. Abdullah Kılıç'ın FETÖ'cü olmadığını savunan Basri Yıldırım ortağını kurtarmak için büyük çaba sarf etti ama olmadı. 
Basri Yıldırım ve Abdullah Kılıç'ın birlikte lüks villar yapamyı planladıkları arsanın tapusunun Abdullah Kılıç adına kayıtlı olduğu ve mahkeme tarafından tedbir konulduğu öğrenildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.