Uşak TV

AK Parti İl Teşkilatından Sivaslı Ziyareti

Politika

AK Parti İl Teşkilatından Sivaslı Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, Milletvekili Mustafa Çetin ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Sivaslı İlçe Teşkilatını ziyaret ederek ilçenin sorunları ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundular.
 

Ziyarette ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi alan İl Başkanı Hilmi Alper yaptığı açıklamada ilçe teşkilatlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.
 

İl teşkilatımızdaki birlik ve beraberliği ilçe teşkilatlarımızda da görmeyi arzu ettiğini belirten İl Başkanı Hilmi Alper “Bunun için ilçelerimizi teker teker geziyorum. Daha önce Ulubey ve Banaz’a gittik. Bundan sonrada diğer ilçelere de gideceğiz. Hükümetimizin yaptığı icraatları anlatmak onların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm bulmak bizim görevimiz. Biz Uşak’ta güçlü bir teşkilat yapısı oluşturarak yola devam etmeyi arzuluyoruz" dedi.

 

İlçe teşkilatının taleplerini dinleyen AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin Sivaslı ilçesine yapılması planlanan spor salonu ile ilgili olarak gerekli girişimlerin yapıldığını belirterek, “Amacımız spor salonun inşaatına bir an önce başlamaktır. Bunun yanı sıra Uşak - Sivaslı arasındaki duble yol çalışmalarının hızla tamamlanması ilk hedeflerimizin arasındadır. Kuruçay ve kent ormanı ile ilgili de hem belediyemizin hem de ilçe teşkilatımızın talepleri var. Bu talepleri de hayata geçirmek için üzerimize düşen görev ne ise en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.







Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.