Uşak TV

AK PARTİ İL TEŞKİLATI MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ

Politika

AK PARTİ İL TEŞKİLATI MAHALLE MUHTARLARINI ZİYARET ETTİ

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper ve Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu mahalle muhtarlarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Geçtiğimiz günlerde Öğretmenevi’nde muhtarlarla bir araya gelerek sıkıntılarını dinleyen AK Parti Uşak İl Teşkilatı bu hafta muhtarları ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta milletvekillerine ulaşmakta zorluk çektiklerini ifade ederek serzenişte bulunan muhtarlar milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Atatürk, Aybey, Köme, Işık, Özdemir, Bozkurt, İslice ve Fevzi Çakmak mahallelerinin muhtarlarını makamlarında ziyaret eden Mustafa Çetin ile Nuri Uslu ve AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper amaçlarının mahallelerde yaşanan sıkıntıları yerinde tespit etmek olduğunu ifade etti.

AK Parti Uşak Milletvekili Mustafa Çetin, bugüne kadar hep köy muhtarlarını ziyaret ettiklerini ama bundan sonra mahalle muhtarları ile de zaman zaman bir araya geleceklerini ifade etti. Muhtarların mahallelerdeki tüm sıkıntıları yakından takip ettiğini kaydeden Çetin şunları söyledi; “Bazı mahalle muhtarlarını bugün ziyaret ediyoruz.

 Bundan sonra da ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bu ziyaretleri muhtarların şahsında mahalle halkına yapıyoruz. Muhtarların sorunlarını dinlemek mahalleleriyle ilgili meseleleri öğrenmek istiyoruz. AK Parti olarak halkımıza hizmet etmek bizim en temel görevimizAK Parti İl Başkanı Hilmi Alper ise teşkilat olarak yaklaşık 6 aydır yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini köy ziyaretlerinin ardından mahalle ziyaretleri ile de halkın taleplerini ve sorunlarını yerinde çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti. Alper, mahalle muhtarlarına büyük önem verdiklerini bundan sonra sorunların tespiti ve çözümü noktasında muhtarlarla istişare içerisinde olacaklarını da dile getirdi.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.