Uşak TV

AK PARTİ İL BAŞKANI TUĞRUL'DAN CHP MİLLETVEKİLİ YALIM'A KAPAK GİBİ CEVAP: ÖNCE KENDİ İŞÇİNİN HAKKINI ÖDE DÜRÜST SİYASET YAP

Politika

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım mecliste yaptığı konuşmada Esnafın çiftçinin durumunu değerlendirdikten sonra asgari Ücretin 3100 TL olması gerektiğini söyledi. Mecliste konuşma yapacağını ve asgari ücret teklifini daha önceden sosyal medya hesabından duyuran Özkan Yalım’a AK Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’dan kapak gibi bir cevap geldi.

Yalım’ın Yarın saat 15.05’den itibaren esnaflarımız ve çiftçilerimizin güncel sorunları ve asgari ücretin 3100 lira olmasıyla ilgili olarak gündem dışı konuşma gerçekleştireceğim. TBMM TV (//tv.tbmm.gov.tr/) ve ya TRT 3 kanalından takip edebilirsiniz. İzlemeniz dileğiyle... dedi. 

Adlı paylaşımına gönderme yapan Fahrettin Tuğrul yaptığı paylaşımda

Özkan Yalım

asgari ücretin 3100 TL olması için mecliste açıklama yapacakmış.

Özkan bey kendi işçine, emekçine haklarını ödemediğin için sana karşı yasal yollara başvurmadık mı? Yanında çalıştırdığın emekçinin hakkını rızanla ödemeyen sen, işçilerin hakkını nasıl savunacaksın.

Siyaseti dürüst yapalım. Dedi. Bu paylaşım yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

Benzin İstasyonları Nakliye filosu ve otelleri bulunan Yalım bir çok işçisi ile mahkemelik durumda. Hatta yurtdışında bulunan işletmelerinde de işçilerin hak ve alacaklarını alamadığı için mahkemelere başvurduğu biliniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.