Uşak TV

AK PARTİ İL BAŞKANI HİLMİ ALPER’DEN TEKZİP

Politika

AK PARTİ İL BAŞKANI HİLMİ ALPER’DEN TEKZİP

“İnternet haberinde belirtilen AK Partiye oy vermediğim, rakip parti adayı için seçim çalışması yaptığım iddiaları gerçek dışıdır. Yapılan haberin şahsımı toplum nazarında küçük düşürmektir. Söz konusu yayında habere kaynak olarak dostlarımla akşam yemeğinde yaptığım konuşma gösterilmiştir. Ancak bu iddia gerçek dışıdır. Bu iddia hayatın olağan akışına aykırıdır. Bir İl Başkanının kendi partililerinin yanında kendi partisine oy vermediğini söylemesi mümkün değildir. Böyle bir iddia inançlarım gereğince, ülkemin ve milletim hizmetinde bulundum. En son olarak ta mensubu bulunmaktan onur duyduğum AK Parti İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. AK Partinin kurulduğu tarihten bugüne kadar başkaca bir siyasi partide görev aldığım gibi başkaca hiçbir siyasi parti için seçim çalışması yapmadım.

 

Kamuoyunun yakından takip ettiği üzere; AK Partinin Uşak’taki başarısını arttırmak için partili arkadaşlarım ile birlikte gece gündüz çalışmaktayım. Haberin içeriğinde yer alan iddialar gerçek dışı olup, tamamen şahsımı rencide edici ve küçük düşürmeye yöneliktir.

 

Yine aynı yayında şahsımın Üniversite mensubu ve sendika mensubu insanlar hakkında yakışıksız kelimelerde bulunduğum yazılmıştır. Siyasi Parti İl Başkanı olarak, sivil toplum örgütü mensuplarına yakışıksız kelimelerle hitap etmeyecek olgunluğuna sahibim. 

İş bu yayınızla kamuoyunu yanlış bilgilendirmiş bulunmaktasınız. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi için cevap hakkı metnini de içeren bu yazımızın aynen yayınlanması gerekmektedir.

Hilmi Alper
Ak Parti Uşak İl Başkanı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.