Uşak TV

AHMET KAYA EŞMEYİ YÖNETMEYE ADAY

Politika

AHMET KAYA EŞMEYİ YÖNETMEYE ADAY

Ahmet KAYA AK Parti Eşme Belediye Başkan Aday adaylığı başvuruda bulundu. Sendikacı Ahmet Kaya Eşme’den Belediye Başkan adayı olabilmek için AK Parti Genel Merkezine başvuruda bulundu. Eğitim-Bir’sen de yünetim kurulu üyeliği ve Mamak İlçe Şube Başkanlığı yapan Ahmet Kaya yaptığı açıklamada: “Genel merkezimize aday adaylığı başvurusu yapmış bulunmaktayım. Eşmeli ve Eşme’nin sorunlarını iyi bilen sizden birisiyim. Genel merkezimiz şahsıma bu ulvi görevi uygun gördükleri takdirde bütün Eşmeli hemşerilerimiz, ilçe teşkilatımız ve Ak Parti’ye gönül verenlerle, hizmet görmeyi arzu edenlerle el ele gönül gönüle Belediyecilikte bir marka olan Ak Parti hizmetini en kaliteli şekilde aşk ve şevkle sunmayı arzu ediyorum” dedi.

 ÖZGEÇMİŞ

Uşak ili Eşme ilçesi Kayalı köyü nüfusuna kayıtlı olup 1970 yılında Eşme de doğdu. İlköğrenimini 1977-1981 yılları arasında Eşme Dumlupınar ilkokulunda yaptı. Ortaokulu Eşme Lisesi orta kısmında 1981-1983 yılları arasında tamamladı. Lise öğrenimine Eşme Endüstri Meslek lisesinde başladı, İzmir Çınarlı Teknik Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinde 1993 yılında tamamladı. 1994 yılında Muğla Milas Endüstri Meslek Lisesinde öğretmenlik yaşamına başladı. Askerliğii Yedek Subay Öğretmen olarak tamamladıktan sonra aynı okulda görevime devam ettim. 1997 yılında Çankırı Atkaracalar Çok Programlı Lisesinde göreve naklen atandı. Burada 2002 yılına kadar görev yaptı. 2002-2003 öğretim yılından itibaren aday adayı oluncaya kadar görevine devam etti. Ankara Mamak Abidinpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğretmen olarak çalıştı

Mamak Eğitim Bir-Sen Sendikası’nda 2004-2007 yılları arasında yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu. 2007-2010 yılları arasında Mamak Eğitim Bir-Sen Mamak İlçe başkanlığı görevini yürüttü.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.