Uşak TV

ADAY ADAYLARI ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI !

Politika

24 Haziran Seçim Tarihinin İlan Edilmesi İle Aday Adayı Başvuruları Hızlı Bir Şekilde Başladı. Sürenin Kısıtlı Olması Nedeniyle Süreç Hızla İlerliyor.

AK Parti’de aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Kulislerde konuşulan ve resmen aday adayı olanlar söyle; eski il başkanı Basri Yıldırım, eski il başkanı Servet Kuş, eski milletvekili İsmail Güneş, eski milletvekili Nuru Uslu, eski belediye başkanı Mesut Apaydın, eski belediye başkan yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur, eski il halk sağlığı müdürü Hasan Kaya, Uşak Belediyesi Meclis üyesi Hasan Erdoğan ve mevcut milletvekilleri Mehmet Altay ile Alim Tunç. Aday adayı olabilmek için son haftaya girerken başvurular hızla devam ediyor.

CHP’DE ATAMA MI? ÖN SEÇİM Mİ?

Mevcut milletvekilin aday adayı olduğu kesin bunun yanında İsmet Akın, Ali Karaoba, Dilek Akagün ve Barış Çoban mevcut görünenler. Zamanın kısa olması nedeniyle genel olarak ön seçim olması zor görünüyor. Genel merkez tarafından atama yapılması kesin gözüyle bakılıyor.

İYİ PARTİ İL BAŞKANI İFTİFA ETTİ

Seçimlere girip girmeyeceği tartışılan ve seçime girmesi kesinleşen İyi Parti’de İl Başkanı Ali Kurt aday adayı olmak için istifa etti.

MHP’DEN İFTİFA BEKLENİYOR

MHP’nin irtifak haricinde kendisinin milletvekili listeleri ile seçimlere gireceği kesinleşince Metin Deniz Savaş’ın adı konuşulurken mevcut il Başkanı Muhterem Kuruçay’ın da aday adaylığı için istifa edeceği konuşuluyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.