Uşak TV

ADAY ADAYINDAN İL BAŞKANI DİKTATÖR SUÇLAMASI

Politika

ADAY ADAYINDAN İL BAŞKANI DİKTATÖR SUÇLAMASI

CHP Uşak Belediye Başkan Aday adayı Av. Erkan Kurt İl Başlaknı Bülent Horasan, Merkez İlçe Başkanı Filiz Bilen ile Üst Düzey partili yöneticileri diktatörlükle suçladı. 
CHP'de Önseçim yapmamak için direnen İl başkanı Bülent Horasan ile partililer ve aday adayları arasındaki kavgalar devam ediyor. Ön Seçim isteyen Eski İl Başknaı İsmail Demirel ile tartışan Bülent Horasan'ın eski il başkanını disipline vermek istediği ancak yönetim kurulu üyelerinin partide büyük sıkıntı yaratır uyarısı üzerine buundan vazgeçtiği iddia ediliyor. 
En başından beri ön seçim için direten Belediye Başkan aday adayı Av. Erkan Kurt 133 CHP Milletvekiline mesaj göndererek "Uşak'ta Faşizm ve Diktattörlük son hızıyla devam etmektedir" dedi. Av. Erkan Kurt Milletvekillerine gönderdiği mesajda "Uşak'ta Faşizm ve Diktattörlük son hızıyla devam etmektedir. Mahir Çayan ve Deniz Gezmiş'ten bahseden Müslim Sarı,Adnan keskin, il ve Merkez İlçe Başkanı Bütün partililerin istek ve tepkilerine rağmen ön seçim yapmayarak, Sağdan bir adayı dayatmaktadır. Deniz Gezmiş ve Mahir Çayan'ın kemikleri sızlamaktadır. Hiç B,ir diktatör bir kişi için 66 Bin kişiye psikolojik işkence yapmamıştır. Uşak'ta kaybedilecek seçimi,n tek sorumnlusu bu 4 kişidir. Bu zulme hep birlikte dur diyelim" dedi.
Av. Erkan Kurt Facebook Sayfasındanda İl ve Merkez İLçe Başknaını olan tepkisini dile getiren mesajlar paylaşmaya devam ediyor. İşte CHP Uşak Belediye Başkan Aday adayı Av. Erkan Kurt'un Facebook paylaşımlarından bazıları. 
1- Nazi ölüm kamplarında dahi esirler kendi temsilcilerini kendileri belirliyordu
Yine 133 CHP li Milletvekiline de yolladığı ikinci mesajında ise: 
"Uşakta tüm seçime giren adaylar il genel meclisi belediye meclisi adaylarının tümü ve belediye başkan adaylarından 5 tanesi ön seçim istemektedirler. Nazi Ölüm kampı Auschwitz de bile esirler kendi temsilcilerini kendileri seçiyorlardır. Bizlere bu hakkı görmeyenler demokrasiyi nasıl getireceklerdir.Uşakta 2-3 tane belediye meclisi üyeliği için her türlü faşizan uygulama il ve ilçe başkanı tarafından yapılmaktadır. Yıllarca partiye emek vermiş kişilere partiye çıkmamaları söylenmektedir" dedi. 
3-Hatay da ve Adanada zorla kabul ettirilmek istenen örgütün kabul etmediği sagdan gelecek adaylar karşısında istifa edeceklerini bildiren Hatay ve Adana milletvekillerini Kutluyorum
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.