Uşak TV

150 MİLYON BORÇLU UŞAK BELEDİYESİNDEN 33 KİŞİLİK İTALYA GEZİSİ!

Politika

150 Milyon Borçlu Uşak Belediyesinin Başkan ve Meclis üyeleri İtalya gezisinde şahane eğleniyor...

Uşak Belediye Başkanı Nurullah cahan, Başkan Yardımcısı Hüsyein Ufuk Uğur ve AK Parti, MHP CHP li Meclis üyelerinden oluşan 33 kişilik ekip İtalya da gezide.. Gezinin paraları tabiki Uşak halkının cebinden çıkıyor. Onlara sorarsanız proje gezisidir. Malum daha öncede Başkan ve ekibi Uludağ'a gezi düzenlemişler parasını da Uşaklılara ödetmişlerdi. Bu gezi içinde 7 Nisanda Belediye Meclis kararı aldılar. Nurullah Cahan Yolsuzluk iddialaraına ses çıkarmayan soru sormayan Uşak Belediyesin borcu 150 Milyon TL yi geçmesine rağmen kendisi eleştirmeyen bütün meclis üyelerine teşekkür etmek için olsa gerek bu geziyi organize etmiş. Bu geziye hemen hemen herkes eşi ile katılmış durumda. Gezi başlamadan önce Facebook sayfamızdan eleştrdiğimiz için olsa gerk gruptakilere tepkilere neden olmamak için fotoğraf paylaşmamaları sıkı sıkı tenbih edilmiş olsa gerek ki bu geziden kimse fotoğraf paylaşmıyor. Ancak bugün Belediye Başkanı Nurullah Cahan eşi ile birlikte İtalya sokaklarında çekildikleri bir fotoğrafı paylaşarak Uşaklıların Anneler gününü kutladı.  Gezin maliyetine gelince kişi başı yaklaşık 950 EURO ve bu masraflar Uşak Belediyesi Bütçesinden karşılanıyor yani 33*950= 31 Bin 350 EURO oda Türkparasıyla yaklaşık 123 Bin lira tutuyor. Tabi bu rakama eşlerin masrafları dahil değil. Eşlerin masraflarının geziye katılanlar tarafından karşılanacağı söyleniyor ancak bu masraflarında örtülü ödenekden ödendiği yolunda iddialar geliyor. 
Yaklaşık 3 yılda Uşak Belediyesi 150 Milyon TL den fazla borçlandırılırken, faturalar bile ödenemezken Başkan ve Meclis üyelerinin bu gezisi Uşaklıların tepkine neden olacağa benziyor.

İŞTE O MECLİS KARARI VE GEZİYE KATILANLAR
33.İlave Madde 8: 
Balkan Derneği olarak, 11 – 17 Mayıs 2017 tarihlerinde İtalya’da Türk günü düzenlenmesi düşünülmüştür. Ayrıca Belediyeniz içinde faydalı olacağını düşündüğümüz bütçe, performans programı ve stratejik plan çalışmalarında kurumsal kapasitenin artırılması amacı ile yaşam şartları zor olan bölgelerde belediyecilik ve şehircilik faaliyetlerinin yürütülüş şekli, hizmet kalitesi, imar planlamaları, şehir planlamaları, alt yapı çalışmaları gibi konularında incelenerek ilimiz gelişimine katkıda bulunacak projelerin üretilmesi amacı ile tetkik gezi düzenlemesi planladığı, Söz konusu Türk gününe ve tetkik geziye katılmak üzere, Belediye Başkanı, Meclis üyeleri ve beraberindeki heyetin görevlendirilmesi, harcırah ve masrafların karşılanması konusu görüşülmüş olup, görüşmelerin tamamlanmasından sonra; Balkan Derneği olarak, 11 – 17 Mayıs 2017 tarihlerinde İtalya’da Türk günü olarak düzenlenmiş olduğu tetkik geziye Gurup Başkanları Ergün KIRDİNLİ, Mehmet KARAKOÇ ve Mehmet ALEV in sözlü olarak önerdikleri; Belediye Başkanı Nurullah CAHAN Ahmet Gökhan ÖZBAĞ, Emine YILDIRIM, Sevgi COŞKUN, Akın DEMİR, Mehmet YAŞAR, Hasan ERDOĞAN, Ercan ALKAN, Mesut ÖZBEY, Sedat AYDIN, Murat KİRİŞ, Salih KÜÇÜK, Mehmet KARAKOÇ, Rifat ALAKENT, Mustafa GÜNGÖR, Aynur YURTSEVER, Mustafa EKŞİ, Fadime Aylin DOKUR, Orhan TAMER, Nevzat YILMAZ, Erdoğan VAROL, Necmi DURSUN, Ufuk DÜZENLİ, Mehmet ALEV, Arslan ÖZKAN, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk UĞUR, Kültür ve Sos.İşl.Müd.V. Yusuf GÖRGÜLÜ, Temizlik İşl.Müd.V. İsmail ÜNAL, İtfaiye Müd. Nurullah FURUNCU, Ulaşım Hiz.Müd.V. Kemal YİĞİT, Ali GENÇ ve Habib ZEYBEK in Müdürlük yazısında belirtildiği şekliyle görevlendirilmelerine, harcırah ve masraflarının karşılanması teklifi oya sunulmuş olup, yapılan işaretle oylama sonucunda oy birliği ile kabul edilmiştir.

Yorumlar (14)

erdemli 7 Yıl Önce

Tamam habercilik anlayışınız çok güzel ayni yolda devam edin ama lütfen biraz daha düzgün bir yaziyla. Mesajlaşır gibi kısaltmalar yapmışsınız. Çok şaşırdım doğrusu.

Ali öztürk 7 Yıl Önce

Bu dönem benim bildiğim 3 cü yurtdışı gezi gurup olarak Siz de olmasanız bu konuları gündeme getirecek yok tebrikler

kuvva-i milliyeciler 7 Yıl Önce

eee nede olsa lale devrini yaşıyoruz.bal tutan parmağını yalayacak.gezin bakalım milletin paralarıyla.?

Usakli 64 7 Yıl Önce

Yurt disi gezisi digil yurt disi kesfi listedekilerin bircogunun yurt disinda gayri menkulü Mc.danıls gibi kiracilari olan insanlar var hatta tarihi eserden ispartada göz altina alinan akp baglantilariyla serbest kalip paralari bölüsüp yurt disina gömenler var daha neler var nelerde buraya yaz yaz bitmez ayni zamanda sarraf arkadasa sorsunlar cemaati polis zahmet etmesin o hepsini biliyor yükü alan üsküdari gecti yapsinlar bakalim kesiflerini yatirimlarini.

Metin hasanoğlu 7 Yıl Önce

Ye kürküm ye saltanat devam ediyor devletin mali deniz yemiyen domuz misali

Cemal 7 Yıl Önce

herseye karsian cumhurbaskani ne hikmetse bunlari görmüyor.

Cemal 7 Yıl Önce

3 senede 150 milyon borca varsa, kayyum atanmasi lazim usak belediyesine. nerde hani?

Cemal 7 Yıl Önce

birde önce türkce anlasilir sekilde yazmasini ögrenseymissiniz iyi olurdu. ilk okulda bile insana nokta ve virgül kullanimi ögretiyorlar.

ali aslan 7 Yıl Önce

O parmaklar gun olur kirilir.bal pahali.

Asim 7 Yıl Önce

Az kaldı gitmene Nurullah bey üzülme sen

kekeç 7 Yıl Önce

adidas donla avrupa gezmek elbette ii olacaktır

Haydar 7 Yıl Önce

Olur böyle ufak tefek geziler kızmayın arkadaslariniza onlar çabucak dönerler italyadan yine o parayı hemen kazanır lar

yalnız adam 7 Yıl Önce

orlarda gezecegine şu şeker evlerinin yolarını başlasın

MİSAFİR 6 Yıl Önce

Uşak Belediyesin borcu 150 Milyon TL yi geçmesine rağmen kendisi eleştirmeyen bütün meclis üyelerine teşekkür etmek için olsa gerek bu geziyi organize etmiş.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.