Uşak TV

1 GECEDE 10 KÖY VE 10 EV TOPLANTISI YAPTILAR

Politika

Uşak Ak Parti seçim çalışmalarına hızlı başladı.

1 Kasım seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 1 gecede 10 köy ve 10 ev toplantısı yaptı. Milletvekili adaylarının yanı sıra, daha önce il ve ilçe yönetimlerinde görev alan isimler ve milletvekili aday adayları da toplantılarda yer aldılar. AK Parti İl Başkan Vekili Servet Kuş ve 1 Kasım seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olan Basri Yıldırım, Karlık ve Göğem köylerinde vatandaşla buluştu.

AK Parti Uşak İl Başkan Vekili Servet Kuş, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye´nin istikrarı ve istikbali için büyük önem taşıdığını söyledi. Ülkenin hükümetsiz kalmaması için AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu´nun 3 siyasi partiye de gittiğini belirten Servet Kuş, “Tüm iyi niyetimize rağmen, bir koalisyon zemini oluşmadı ve 1 Kasım´da milletimiz, hükümetin nasıl kurulacağına karar verecek. Bizim için memleketimiz, her şeyin üstündedir ve bu noktada sorumluluğumuzdan yine kaçmayacağımızı herkes bilmelidir. AK Parti olarak 13 yılda, hayal dahi edilmeyen bir çok hizmeti sunduk. Şimdi yepyeni projeler, ekonomik ve sosyal düzenlemelerle halkımızın karşısındayız. Allah´ın izni ve milletimizin takdiriyle tekrar iktidara geleceğiz ve eksik kalan noktaları da bu sefer tamamlayacağız” dedi.

BASRİ YILDIRIM: İSTİKRARIN YOLU TEK PARTİ HÜKÜMETİ

Son 13 yılda topluma faydalı olmanın yollarından birinin de AK Parti´de siyaset yapmak olduğunu kaydeden Basri Yıldırım, “Allah bize AK Parti´de siyaset yapmayı nasip etti ve bu sayede ilimize gelen yatırımlar ve halkımızın taleplerinin yerine gelmesi hususunda sorumluluklarımız oldu. 13 yıl boyunca ekonomide ciddi bir istikrar sağlandı ve ülkemizin gelişmesi bazılarını rahatsız etti. 7 Haziran sonrası, Türkiye´yi hedeflerinden saptırmak ve AK Parti´yi yıkmak için bir algı yönetimi başladı. Faiz ve vaiz lobisi, bölücü terör örgütü ve dış güçler, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşılmaması için ortak hareket ediyorlar. Fakat unuttukları bir husus, milletimizin ne kadar ferasetli olduğudur. İnşallah 1 Kasım´da ak kadrolar tekrar iktidara gelecek ve yaşanan ekonomik ve siyasi buhrana son verecekler” diye konuştu.

EROL UYSAL: İŞLERİN İYİYE GİTMESİ BİRİLERİNİ ÇATLATTI

1 Kasım öncesi AK Parti´den Uşak Milletvekili aday adayı olan Opr. Dr. Erol Uysal da Işık Mahallesi´nde ev toplantısı yaptı. AK Parti Hükümeti´nin eğitim, sağlık, ulaşım ve güvenlik alanında yaptığı reformların devrim niteliğinde olduğunu dile getiren Erol Uysal, “Ülkemizde 13 yılda çok şey değişti ve halkımızın refah seviyesi önemli ölçüde arttı. Önceleri ev almayı hayali olanlar, AK Parti iktidarında uygun koşullarda konut edindi ve TOKİ´ler aracılığıyla dar gelirliye çok büyük imkanlar tanındı. Araba almak, uçağa binmek, özel hastaneye gitmek ve daha sayamadığımız bir çok mal alımı ve hizmet lüks olmaktan çıktı. Türkiye´de bir şeylerin iyiye gitmesi, ister istemez birilerini çatlattı. 1 Kasım´da önemli bir seçime gidiyoruz ve partimiz yine tek başına iktidara gelecek. Türkiye´nin büyümesini istemeyenlerin de bir kez daha çatladıklarını göreceğiz” şeklinde konuştu. 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.