Uşak TV

VOLKSWAGEN’ BATI OTOMOTİV`E ÜST DÜZEY ZİYARET

Otomotiv

VOLKSWAGEN’ BATI OTOMOTİV`E ÜST DÜZEY ZİYARET

VOLKSWAGEN’İN ÜST DÜZEY YETKİLİLERİ UŞAK’TA BATI OTOMOTİV’İN KONUĞU OLDU

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, İcra Kurulu Üyeleri Berk Çağdaş ve Cem YurtBay, VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun , VW Ticari Araç Genel Müdürü Kerem Güven , Bayii Geliştirme Müdürü Vedat Güler ve beraberlerindeki heyet Batı Otomotiv Uşak VW Plazayı Ziyaret Etti.

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan ACAR ve beraberindeki heyeti , Batı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MANİSALI Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Manisalı , Okan Manisalı ve Batı Otomotiv yetkilileri ağırladı.

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar Batı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı’yı başarılarından dolayı kutlayarak plaket takdim etti. Aclan Acar plaket takdimi esnasında yaptığı konuşmada ‘’ Uşak’ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Batı Otomotiv’le 18 yıldır işbirliği halindeyiz. Batı Otomotiv gerek müşteri memnuniyeti gerekse satış adetleri bakımından beklenenin üzerinde bir performans seyrediyor kendilerini tebrik ediyorum’’ dedi. Acar verilen plaketle ilgili de ‘’ Bu bir gaz pedalı Volkswagen olarak hedefimize tam gaz ilerliyoruz’’ dedi.

Batı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Manisalı’da Aclan ACAR’a Uşak iline özgü yöresel battaniye ve tarhana hediye etti.

UŞAK’TA SATILAN 4 ARAÇTAN 1’İ VOLKSWAGEN OLMAK ÜZERE

Batı Otomotiv Genel Müdürü Gökhan Manisalı ise yaptığı konuşmada: ‘’2011 yılından beri Uşak’ta faaliyet gösterdiklerini ve Uşak İli satış verilerinde Volkswagen markası olarak binek araçta %23 ticari araçlarda ise %19 Pazar payına sahip olduklarını , 2014 sonu itibariyle Uşak’ta %25 lik Pazar payı hedeflediklerini bununda Uşak’ta satılan 4 araçtan 1 nin Volkswagen demek olduğunu belirtti. Manisalı ayrıca hedeflerinin Satış & Satış Sonrasında Beklentilerin Üzerinde Yaratıcı Hizmet Vermek Olduğunu belirterek Uşak halkına ve Batı Otomotiv Uşak müşterilerine teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.