Uşak TV

TEKNUR GIDA TERCİHİNİ RENAULT’TAN YANA KULLANDI

Otomotiv

TEKNUR GIDA TERCİHİNİ RENAULT’TAN YANA KULLANDI

Uşak’ta gıda sektöründe kaliteli hizmet veren firmalar arasında olan Teknur Gıda seçimini Renault’tan yana kullandı. 38 Yıldır otomotiv sektöründe hizmet veren ÇİFTÇİOĞLU otomotiv Teknur Gıda’ya vermiş oldukları 2 adet Master ve 1 adet kangoo araçları ile Uşak Ticari Araç Pazarına Hızlı bir giriş yaptılar.Teknur Gıda yetkilisi Yavuz SAĞLAM RENAULT markasını seçme sebeplerini ; Araçlarının sürekli yol yaptığını dolayısı ile yakıtın kendileri için çok önemli olduğunu ayrıca Master araçlarda triger kayışı yerine TRİGER ZİNCİRİ olduğunu BAKIM MALİYETLERİNİN ÇOK DÜŞÜK olduğunu dile getirdi.

Sn. Yavuz SAĞLAM servis maliyetlerinin düşüklüğü ve YAKIT EKONOMİSİ nin dışında ÇİFTÇİOĞLU OTOMOTİVİN UŞAK’LI bir firma olması ve müşteri memnuniyeti konusuna çok önem vermeleri tercihlerini etkileyen başka bir neden olarak belirttiler.

 Çİftçioğlu Otomotiv Renault ve Dacia Bayiliğinin genel müdürü Av. Mustafa KARTUFAN Teknur Gıda’ya çok geniş olan ve Uşak’lı bir firma olan ÇİFTÇİOĞLU Otomotiv ailesine katıldıkları için ayrıca teşekkürlerini sundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.