Uşak TV

ELİT SÜRÜCÜ KURSU ARAÇ FİLOSUNU HYUNDAI İLE YENİLİYOR

Otomotiv

ELİT SÜRÜCÜ KURSU ARAÇ FİLOSUNU HYUNDAI İLE YENİLİYOR

Uşağın önde gelen sürücü kurslarından ELİT SÜRÜCÜ kursları araç filosuna 4 adet 2011 model HYUNDAI i20 1.2 mode araç kattı.

Çiftçioğlu Hyundaı Plazadan 4 adet 0 km hyundaı i20 aracı teslim alan Elit Sürücü Kursları sahibi Mustafa DUMAN ; amaçlarının uşak lı sürücü adaylarına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla araç filolarını yenilemeye karar verdiklerini belirterek bu nedenle 4 adet 0 km HYUNDAI i 20 aldıklarını söylediler.

Uşak elit sürücü kursu sahibi MUSTAFA DUMANA neden hyundaı sorusunu yönelttiğimizde ; ‘’hyundaı markasını seçme sebeplerini kaliteye konfora ve servise verdikleri önemden kaynaklandığını dile getirdiler. Bunların yanı sıra HYUNDAI markasının uşak bayisi; yerel sermayeyle iş yapan UŞAK’lı bir firma olan ÇİFTÇİOĞLU OTOMOTİV’dir. Buda tercihimizi en çok etkileyen sebeplerden birisidir’’ Dediler.

Çiftçioğlu otomotiv Şirket müdürü Av. Mustafa KARTUFAN Elit Sürücü kursları ailesine Hyundaı markasını ve ÇİFTÇİOĞLU otomotivi tercih edip Çok geniş olan HYUNDAI ailesine katıldıkları için teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.