Uşak TV

ÜNLÜ İŞ ADAMINDAN OĞLUNA MUHTEŞEM SÜNNET

Magazin

ÜNLÜ İŞ ADAMINDAN OĞLUNA MUHTEŞEM SÜNNET

Uşak'ın ünlü işadamlarından Ekrem Ceylan Özlem hanımdan olan oğlu Ertan Ceylan İçin için muhteşem bir sünnet düğünü yaptı. Sadece çok yakın aile dostlarının katıldığı sünnet düğününde Ünlü Sanatçı Güllü'de birbirinden güzel şarkılarıyla izlyenleri mest etti. Gecenin yıldızları Ekrem Ceylan ve Özlem hanım konuklarla tek tek ilgilenip oğullarının mutlu gününü doyasıya eğlenerek kutladılar. 
Kaan düpğün salonlarında gerçekleşen Sünnet düğünü için günler öncesinden hazırlık yapan Ekren Ceylan kendi aracını sünnet arabası yaptı.
Sünnet düğününde Önce mevlüt okundu. Ardından yemek ve eğlence başladı. Konukları kapıda karşılayan Ekrem Ceylan ve Özlem hanım konuklarını yakın ilgiyle karşıladılar. Sünnet düğünün başında oğulları Erhan Ceylan ve Ercan Ceylan'ın geceye katılmamasından dolayı üzgün olduğu gözlenen Ekrem Ceylan Eğlencenin başlamasıyla kendini piste attı. Özlem Hanım ile bol bol oynayan Ekrem Ceylan Ünlü Sanatçı Güllü'nün sahne alması ile adeta coştu. Sünnet düğünü bitene kadar pistten inmeyen Ekrem bey Özlem hanım ve oğullarına ömür boyu mutluluklar diliyor Allah düğününü de göstersin diyoruz. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.